Προπονητής της Τότεναμ μέχρι το 2023 ο Ποτσετίνο!

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Τότεναμ έως το 2023 προχώρησε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (24/05) ο σύλλογος.



Προπονητής της Τότεναμ μέχρι το 2023 ο Ποτσετίνο!

Μαζί με τον Αργεντινό προπονητή ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και οι Χεσούς Πέρες, Μιγκέλ Ντ' Αγκοστίνο και Τόνι Χιμένες, βοηθοί του πρώτου.

Προς ανταμοιβή των όσων έχει καταφέρει, η διοίκηση των Spurs έδειξε στον Ποτσετίνο έμπρακτα την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του και του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο.

Εάν όλα πάνε καλά για τις δύο πλευρές, ο πρώην προπονητής της Σαουθάμπτον θα παραμείνει στο τιμόνι της λονδρέζικης ομάδας για εννέα συνολικά χρόνια, έχοντας αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο το 2014.

«Είναι τιμή μου που υπέγραψα νέο μεγάλο συμβόλαιο με τον σύλλογο σε μια εποχή που πλησιάζουμε σε μία από τις πιο εξαιρετικές περιόδους στην ιστορία του, και να είμαι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στο καινούργιο παγκόσμιας κλάσης γήπεδό της.

Αυτός είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που κάνουν αυτήν την δουλειά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη και ήδη κάνουμε σχέδια για να διασφαλίσουμε πως θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στην σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει άπαντες κατά τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

 

 

Ο Ντάνιελ Λίβι κι εγώ έχουμε μιλήσει σε βάθος για αυτά που προσδοκούμε από αυτόν τον σύλλογο. Μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοσοφίες όσον αφορά το να πετύχουμε μακροχρόνιες και διαρκείς επιτυχίες. Είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος. Πάντα προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί στον τρόπο που δουλεύουμε εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου και θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας για να φέρουμε στον σύλλογο την επιτυχία που του αξίζει», ανέφερε ο Ποτσετίνο μετά τις υπογραφές.

Γιώργος Σιάφας