«Ο Ρομάν θέλει Τσάμπιονς Λιγκ»

Το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό που λείπει από το παλμαρέ της Τσέλσι και ο Τζον Τέρι επισήμανε την επιθυμία του Ρώσου ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς που δεν έχει γευτεί την ευρωπαϊκή «κούπα» από το 2003, όταν και πέρασε στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «μπλε».



«Ο Ρομάν θέλει Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο αρχηγός των Λονδρέζων μίλησε στη «The Sun» για το ανεκπλήρωτο, μέχρι στιγμής, όνειρο του Αμπράμοβιτς να φτάσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην κατάκτηση του νταμπλ που ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή σεζόν.

«Δεν χωράει αμφιβολία πως στο μυαλό όλων βρίσκεται το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας τόνισε (σ.σ. Αμπράμοβιτς) πως του χρόνου πρέπει να το κατακτήσουμε -παρ’ ότι είναι ενθουσιασμένος με το νταμπλ- και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Φτάσαμε πολύ κοντά επί προεδρίας του, ωστόσο δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Του χρόνου θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Φυσικά και είναι στόχος μας να ξαναβγούμε πρώτοι στη Premier League και να πάρουμε το Κύπελλο. Αν προσθέσουμε στη λίστα των τροπαίων μας και το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε οι οπαδοί, οι παίκτες και πρόεδρος θα είναι πολύ χαρούμενοι» ήταν τα λόγια του Τέρι.