Θέλει να κρατήσει τον Νασρί ο Βενγκέρ!

Ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κρατήσει τον Σαμίρ Νασρί στο ρόστερ της ¶ρσεναλ, όχι μόνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά για τα επόμενα χρόανια, θα κάνει ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός στη «Sun».



Θέλει να κρατήσει τον Νασρί ο Βενγκέρ!

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων» μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό και το ενδεχόμενο μετακίνησης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φημολογούταν ότι είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Βενγκέρ φέρεται να έχει μιλήσει κατ ‘ ιδίαν στον Νασρί, συνιστώντας του να μείνει στους Λονδρέζους παρά την 6η σερί αποτυχημένη σεζόν, τονίζοντας στη «Sun» πως: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Νασρί στην ομάδα. Αν καθίσει και σκεφτεί, θα αναλογιστεί ότι μαζί μας έχει περάσει πολλά και η ¶ρσεναλ είναι η ομάδα στην οποία η καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή απογειώνεται».

Το… χεράκι του στην υπόθεση της ανανέωσης του Νασρί θα βάλει και ο νέος μεγαλομέτοχος της ¶ρσεναλ, Σταν Κροένκε, αυξάνοντας τις εβδομαδιαίες απολαβές του ποδοσφαιριστή στις 110.000 λίρες.