Ο Φάμπιο Αουρέλιο στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Στη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε ζωντανά ο Φάμπιο Αουρέλιο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα συναισθήματα των παικτών πριν από ένα τέτοιο ματς ενώ αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κατακτήσει το τρόπαιο η ισπανική ομάδα.



Ο Φάμπιο Αουρέλιο στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάμπιο Αουρέλιο στους 94,6:


- Για το αν πιστεύει ότι Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν δίκαια μέχρι τον τελικό:

«Σίγουρα είναι δύο ομάδες που έχουν κάνει σπουδαίες σεζόν. Όχι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στα πρωταθλήματα τους. Κατέκτησαν τους εγχώριους τίτλους και δίκαια βρίσκονται εδώ»

- Για το τι είναι αυτό που διαφοροποίησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις υπόλοιπες ομάδες και την έφερε ως εδώ:

«Είναι δύο διαφορετικές ομάδες με διαφορετικά στυλ ποδοσφαίρου. Η Μπαρτσελόνα σαρώνει τα πάντα τα τελευταία χρόνια, έχει τον Μέσι που ανακυρήχθηκε κορυφαίος παίκτης του πλανήτη δύο συνεχόμενες χρονικές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη είναι διαφορετική. Συμπαγής με τον ίδιο τεχνικό 20 χρονιά τώρα, αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη. Έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει φαβορί όλα είναι 50-50».

- Για το πώς νιώθουν οι παίκτες πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι:

«Σε τέτοια ματς ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Σε βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατών. Παρακολουθούν τον τρόπο που παίζεις και εσύ δεν θες να τους απογοητεύσεις. Κανείς δεν θέλει να χάσει ειδικά όταν φτάνει σε έναν τελικό. Βέβαια ξέρεις ότι και οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα για να έχουν φτάσει ως εδώ. Δεν βλέπεις την ώρα να αρχίσει το ματς, οι παίκτες είναι συνηθισμένοι στο άγχος, έχουν εμπειρία και μπορούν να το διαχειριστούν».

- Για το πώς βλέπει το ματς αλλά και το ποιος θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο:

«Σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να εκπλήξει για τι είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι από ότι ήταν πριν από δύο χρόνια. Επιθυμώ όμως να το πάρει η Μπαρτσελόνα».