Μένει Λονδίνο ο Αντσελότι

Φαίνεται ότι το πήρε απόφαση ο Κάρλο Αντσελότι ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι και, ήδη, κάνει τα σχέδιά του για το μέλλον. Ο Ιταλός τεχνικός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Λονδίνο και …χτυπάει την πόρτα της Γουέστ Χαμ.



Μένει Λονδίνο ο Αντσελότι

Διαβάστε ακόμη:

Τι δήλωσε ο Ντέιβιντ Γκολντ για το θέμα του προπονητή της Γουέστ Χαμ

Τα «σφυριά» είναι σε αναζήτηση προπονητή, μετά την απόλυση του Άβραμ Γκραντ, και ήδη οι ιδιοκτήτες της ομάδας καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν. Η Γουέστ Χαμ θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και ο Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα και να την επαναφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Αν θα πάω στη Γουέστ Χαμ; Γιατί όχι; Είναι πρόκληση για μένα να προπονήσω μια ομάδα της Τσάμπιονσιπ», ήταν η απάντηση του Ιταλού προπονητή στους εκπροσώπους του Τύπου και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε να αναλάβει τις τύχες των Λονδρέζων: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εκπληκτική και για μένα δεν έχει σημασία αν είμαι σε μεγάλη ή μικρή ομάδα».

Βέβαια, για να γίνει ο «γάμος» Αντσελότι-Γουέστ Χαμ, θα πρέπει ο 51χρονος προπονητής να ρίξει αρκετά τις απολαβές του, κάτι το οποίο είναι διατεθειμένος να κάνει. Οι μισθοί του Ιταλού στην Τσέλσι ανέρχονται σε 5 εκατ. λίρες το χρόνο και ο ίδιος τόνισε ότι «δεν έχουν σημασία τα χρήματα, αφού όποιος κάθεται στον πάγκο μιας ομάδας δεν τα σκέφτεται όταν έχει να διαλέξει ενδεκάδα και να καταστρώσει τα πλάνα του».

Η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την Τσέλσι θεωρείται δεδομένη και όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα είναι θέμα ημερών η ανακοίνωσή της.