Ξύλο στο δείπνο της Γουέστ Χαμ (video)

Ο υποβιβασμός της Γουέστ Χαμ έχει φέρει αναβρασμό στην ομάδα του Λονδίνου, καθώς επεισόδια ξέσπασαν σε ξενοδοχείο της αγγλικής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια δείπνου της ομάδας . Πρωταγωνιστής ο Ντεμπά Μπα, ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε φίλους των  «σφυριών» και τότε …άρχισαν τα όργανα.



Ξύλο στο δείπνο της Γουέστ Χαμ (video)

Διαβάστε ακόμη:

Τι δηλώνει ο Ντεμπά Μπα για το περιστατικό

Μετά την ήττα από τη Γουίγκαν, τα «σφυριά» υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ, κάτι που έφερε την απόλυση του Άβραμ Γκραντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όλοι οι Άγγλοι διεθνείς αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, όπως είχε δηλώσει ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Ντέιβιντ Γκολντ. Όλα αυτά έχουν προκαλέσει αναβρασμό τόσο στο εσωτερικό της ομάδας, όσο και στους φιλάθλους, οι οποίοι εξοργίστηκαν με τον Ντεμπά Μπα.

Ο επιθετικός της ομάδας αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε φίλους των «σφυριών», όταν οι τελευταίοι τον συνάντησαν σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Οι δύο οπαδοί της Γουέστ Χαμ δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την απάντηση που άκουσαν και τότε άρχισε ο …πόλεμος.

Πιάτα και τραπέζια έφυγαν από τη θέση τους, ενώ όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, ο ποδοσφαιριστής ήρθε στα χέρια με τους οπαδούς. Το περιστατικό έγινε στο «Londons Grosvenor House Hotel», στο πλαίσιο του αποχαιρετιστήριου δείπνου της ομάδας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο οπαδοί είχαν πληρώσει 275 λίρες για να εξασφαλίσουν πρόσκληση στην εκδήλωση, ενώ ο Μπα επέλεξε ως δικαιολογία για να αποφύγει τα αυτόγραφα ...την κούρασή του.

«Δύο άτομα ζήτησαν από τον Μπα να τους υπογράψει αυτόγραφα, αλλά αυτός είπε ότι ήταν κουρασμένος. Αυτοί του απάντησαν ότι είναι κάτοχοι διαρκείας και ότι πρέπει να τους σέβεται και τότε ξεκίνησαν όλα», δήλωσε στη «Daily Mail» αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ο Ντέιβιντ Γκολντ προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Παρών στο περιστατικό ήταν και ο Μπεν Σέφαρντ, παρουσιαστής του «SkySports» και φίλος της ομάδας, ενώ για την αποκατάσταση της ηρεμίας 2 περιπολικά έφτασαν στο ξενοδοχείο.

Στο μεταξύ, ο Στιβ Μακ Κλάρεν απέκλεισε την περίπτωση να αναλάβει την ομάδα και η αναζήτηση για το νέο τεχνικό της ομάδας συνεχίζεται.

Δείτε το λόγο του Ντέιβιντ Γκολντ στο γκαλά της ομάδας:

Δείτε τον αποχαιρετιστήριο (;) λόγο του Πάρκερ


Διαβάστε ακόμη:

Τι δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Βόλφσμπουργκ για το ενδιαφέρον των «σφυριών»