«Κύμα» αποχωρήσεων στη Γουέστ Χαμ

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το επόμενο διάστημα για τη Γουέστ Χαμ, καθώς ο υποβιβασμός δεν είναι το μόνο που απασχολεί τη διοίκηση της ομάδας. Ο Ντέιβιντ Γκολντ, ο εκ των ιδιοκτητών των «σφυριών», προαναγγέλλει αποχωρήσεις σε περίπτωση που η ομάδα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ το επόμενο διάστημα.



«Κύμα» αποχωρήσεων στη Γουέστ Χαμ

Χωρίς τους Άγγλους διεθνείς θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο η Γουέστ Χαμ, αν τελικά υποβιβαστεί. Αυτή είναι η σκέψη της διοίκησης, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Γκολντ.

«Είναι άδικο να ζητήσω από τους διεθνείς μας παίκτες να μας ακολουθήσουν στην Τσάμπιονσιπ και να βάλουν εμπόδια, με αυτόν τον τρόπο, στην καριέρα τους. Προφανώς και θα προσπαθήσω να τους πείσω να μείνουν, αλλά δεν έχω αυταπάτες. Μόλις 10% είναι οι πιθανότητες να θελήσουν μόνοι τους να μείνουν», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Η …καμπάνα χτυπά για τους Ρόμπερτ Γκριν, Μάθιου Άπσον, Κάρλτον Κόουλ και Σκοτ Πάρκερ, ο οποίος μάλιστα ανακηρύχθηκε και Καλύτερος Παίκτης της Χρονιάς στην Πρέμιερ.


«Οι ευθύνες πάνω μου»

Ο Ντέιβιντ Γκολντ, δεν έψαξε για δικαιολογίες για τη φετινή παρουσία της Γουέστ Χαμ και ανέλαβε το μερίδιο που του αναλογεί. «Με ρωτάτε εδώ και καιρό αν πρέπει να κατηγορώ τον εαυτό μου. Προφανώς και πρέπει, αφού εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Πάντως πρέπει να σας αποκαλύψω ότι όταν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, πίστεψα ότι κάναμε ότι μπορούσαμε», τόνισε ο 70χρονος παράγοντας.