Προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ο Αλόνσο!

Τον κίνδυνο να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αντιμετωπίζει ο Μάρκος Αλόνσο. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην Μπόλτον και πρόσφατα απασχόλησε την ΑΕΚ, προκάλεσε σε δρόμο της Μαδρίτης τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της μία γυναίκα. Μάλιστα βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ, παρότι ο ίδιος αρνείται πως ήταν μεθυσμένος.

Advertisement
Προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ο Αλόνσο!

Ο νεαρός αριστερός μπακ, που έχει αναδειχθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε έναν τοίχο. Στο όχημα πέραν του Αλόνσο επέβαιναν το θύμα και άλλα τρία άτομα, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, που επίσης τραυματίστηκαν. Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε στο στήθος και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν λιγότερο σοβαρά.

Το αλκοτέστ έδειξε πως είχε καταναλώσει ποσότητα μεγαλύτερη του επιτρεπτού, αλλά πριν του γίνει δεύτερος έλεγχος, έπαθε κρίση πανικού και ζήτησε να του γίνουν εξετάσεις αίματος. Ο Αλόνσο θα οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα.