Ζητείται χορηγός για το Κύπελλο!

Η κρίση φαίνεται πως χτυπά και την παλαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου, το Κύπελλο Αγγλίας, για το οποίο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγού.



Ζητείται χορηγός για το Κύπελλο!

Μέχρι στιγμής η FA δεν έχει καταφέρει να βρει κάποια εταιρεία που θα χορηγήσει τη διοργάνωση που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής ενέργειας Ε.ΟΝ να μην ανανεώσει την συμφωνία της, η οποία όταν είχε υπογράφει το 2006 προέβλεπε 30 εκατομμύρια για τρια χρόνια. Όταν ανανεώθηκε το 2009, το ετήσιο ποσό μειώθηκε στα επτά εκατομμύρια.

Η απόφαση αυτή έχει οδηγήσει την αγγλική ομοσπονδία στο σημείο να παρακαλά τις εταιρείες προκειμένου να χορηγήσουν το Κύπελλο Αγγλίας. Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορταζ η Daily Express, η FA έχει αποστείλει επιστολές σε πολλές διαφημιστικές εταιρείες και πρακτορεία χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Παρ’όλα αυτά η ομοσπονδία προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και μέσω εκπροσώπου τονίζοντας πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία καθώς θέλουν να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να ολοκληρωθεί το βιβλίο των κανονισμών για τη διοργάνωση το οποίο θα πρέπει να περιέχει και τις λεπτομέρειες του χορηγού, προκειμένου οι 750 σύλλογοι που θα λάβουν μέρος να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις για την καλύτερη προβολή του χορηγού στα γήπεδα τους.