Ρας: «Η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει την Ουαλία»

Την πεποίθησή του πως το κατάμεστο «Millennium» του Κάρντιφ θα βοηθήσει την Ουαλία να φτάσει στη νίκη κόντρα στους Άγγλους, στις 26 του μηνός, για την προκριματική φάση του Euro 2012, εξέφρασε ο ζωντανός θρύλος της Λίβερπουλ και της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, Ίαν Ρας.



Ρας: «Η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει την Ουαλία»
Ο βετεράνος άσος των «κόκκινων», μίλησε για τη θετική ενέργεια που θα αποπνέει το κοινό και θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, αν θέλουν να έχουν τύχη απέναντι στα «λιοντάρια». «Αν καταφέρουμε να αμυνθούμε σθεναρά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα, τότε η Αγγλία θα τα βρει σκούρα. Αν η Ουαλία καταφέρει να σκοράρει πρώτη, τότε θα αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την έκβαση της αναμέτρησης» είπε ο Ρας και πρόσθεσε:

«Αν το πάρουμε ρεαλιστικά, εννοείται ότι η Αγγλία έχει καλύτερο ρόστερ από την Ουαλία. Πρέπει όμως να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Τα καταφέραμε άλλωστε και το 2002 απέναντι στην Ιταλία, με τη νίκη που πήραμε (2-1). Ο κόσμος ήταν φανταστικός και οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω να γίνει το ίδιο και κόντρα στην Αγγλία. Η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική και οι ποδοσφαιριστές της Ουαλίας θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν στο έπακρο και να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό μέσα στο γήπεδο».