To πιο δύσκολο «ματς» του Μπράιαν Ρόμπσον
Δύσκολες ώρες για τον Μπράιαν Ρόμπσον, καθώς ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ δίνει μάχη με την επάρατη νόσο. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το φάρυγγα.

Ο 54χρονος Άγγλος, ο οποίος είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ταϊλανδής, προχώρησε στην αφαίρεση του όγκου στις 3 Μαρτίου σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ασιατικά μέσα, ο Ρόμπσον ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ενώ οι γιατροί που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της αποθεραπείας του.
«Αυτή την στιγμή, ο Μπράιαν είναι σε θέση να συνεχίσει το έργο του στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας της Ταϊλάνδης, αλλά και ως πρέσβης της Μάντσεστερ στην Ασία. Η οικογένειά του και ο ίδιος ζήτησαν να συνεχίσει τη θεραπεία που ακολουθεί στο σπίτι του και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι κάτι που όλοι θα σεβαστούμε», τόνισε ο εκπρόσωπος του αγγλικού συλλόγου.
Ο Ρόμπσον αποτελεί θρύλο για τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» και φόρεσε τη φανέλα της ομάδας 345 φορές.






















