Ο «Μπόρατ» προκάλεσε την αποβολή

 Αν ο Φαν Πέρσι αισθάνθηκε μια φορά έκπληξη για την αποβολή του στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, τότε τι πρέπει να πει ο συνάδελφος του 'Aσλεϊ Βικερς ο οποίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για τη …βοήθεια που πρόσφερε προκειμένου να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο ένας στρίκερ. 



Ο  «Μπόρατ»  προκάλεσε την αποβολή

 Στο ματς μεταξύ της Ντορτσεστερ και της Χάβαντ & Γουότερλουβιλ την περασμένη Δευτέρα ένας απρόσμενος επισκέπτης …ντυμένος όπως ο γνωστός κινηματογραφικός πρωταγωνιστής Μπόρατ, έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βικερ προφανώς ενοχλημένος από την παρουσία του και τη διακοπή του αγώνα για περίπου μισό λεπτό αποφάσισε να αναλάβει δράση ρίχνοντας -με κίνηση που παραπέμπει στο ράγκμπι- τελικά στο έδαφος τον εισβολέα πριν οι υπεύθυνοι ασφαλείας τον απομακρύνουν.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί.  Ο διαιτητής ακολουθώντας το γράμμα του νόμου αποφάσισε να αποβάλλει τον παίκτη για βίαιη συμπεριφορά  παρά το γεγονός ότι οι παίκτες και των δυο ομάδων τον παρακάλεσαν να αλλάξει την απόφαση του. Μάλιστα ακόμη και ο πρόεδρος  των αντιπάλων πρότεινε να μείνει με 10 παίκτες και η δική του ομάδα για να είναι πιο δίκαιο το ματς.   

«Το περίεργο είναι ότι οι υπευθυνοι ασφαλείας με ευχαρίστησαν για τη βοήθεια, όμως ο διαιτήτης επέμεινε στην αποβολή» δήλωσε ο Βίκερς.

Πάντως στον πρωταγωνιστή επιβλήθηκε απογόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ όπως εξήγησε ο ίδιος πως ήταν ένα αστείο. «Οι φίλοι στοιχημάτισαν αν θα μπορούσα να το κάνω» συμπλήρωσε.