«Καίνε» τα εισιτήρια του τελικού!

Απο 150 μέχρι και 300 λίρες θα κοστίζουν τα εισιτήρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στις 28 Μαιου στο Γουέμπλει.



«Καίνε» τα εισιτήρια του τελικού!
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε σήμερα τη διαδικασία πώλησης, αλλά και τις τιμές των 11.000 εισιτηρίων που θα είναι διαθέσιμα για το κοινό μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ευρωπαικής ομοσπονδίας, ενόψει του τελικού που θα φιλοξενηθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Απο το μεσημέρι της 24ης Φεβρουαρίου μέχρι το απόγευμα της 18 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την αγορά μέχρι δυο εισιτηρίων ο καθένας και εφόσον σταθούν τυχεροί στη διαδικασία της κλήρωσης θα μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά.

Οι τιμές  ξεκινούν απο 150 λίρες για τα εισιτήρια τρίτης κατηγορίας και φτάνουν μέχρι τις 300 λίρες στην πρώτη κατηγορία.Τα εισιτήρια της 2ης κατηγορίας κοστίζουν 225 λίρες.

Η χωρητικότητα του Γουέμπλει είναι 86.000, με τις φιναλιστ να λαμβάνουν 25.000 εισιτήρια η κάθεμια για τους οπαδούς της ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια θα καλύψουν τις ανάγκες της ΟΥΕΦΑ, των ευρωπαικών ομοσπονδιών και των χορηγών.

Πάντως η ανακοίνωση των τιμών έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στην Αγγλία, με κορυφαίους αρθρογράφους να επισημαίνουν πως με αυτές τις τιμές είναι δύσκολο να βρεθούν στο "Γουέμπιλεϊ"οικογένειες με μικρά παιδιά, υπενθυμίζοντας στον Μισελ Πλατινί πως η απόφαση του να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του τελικού απο Τετάρτη σε Σάββατο, πάρθηκε προκειμένου να διευκολυνθούν οι οικογένειες με παιδιά. Ωστόσο η ΟΥΕΦΑ προσφέρει πακέτο 338 λιρών για εισιτήρια ενός ενήλικα και ενός παιδιού.