Αυτό λέγεται οργάνωση

Ο τελικός του Community Shield to 2012 δεν θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» και η αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ψάχνει από τώρα το γήπεδο, το οποίο θα φιλοξενήσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2012-2013 στην Αγγλία.



Αυτό λέγεται οργάνωση
Ο συγκεκριμένος τελικός έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 12 Αυγούστου αλλά μια ημέρα νωρίτερα, στις 11 δηλαδή, θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός ποδοσφαίρου των Ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 24 ώρες, το ίδιο στάδιο δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει δύο παιχνίδια και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για να ορίσει γήπεδο διεξαγωγής.
 
Αν και αρχικά έπεσε στο τραπέζι ακόμη και η ιδέα επιλογής ενός γηπέδου εκτός χώρας, όπως έγινε στην Ιταλία με τις Ίντερ και Λάτσιο να αγωνίζονται στην Κίνα, σύντομα έμεινε στην άκρη και αμέσως φαβορί έγινε το «Ολντ Τράφορντ».
 
Το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει τον ημιτελικό στις 7 Αυγούστου και θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να ετοιμαστεί μέχρι τον τελικό του Community Shield. Κι όλα αυτά 18 μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων!