Παραμένει στο Λονδίνο ο Μπέκαμ!

Στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Τότεναμ θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο Άγγλος σούπερ σταρ επρόκειτο να αποχωρήσει για την Αμερική στις 10 του μήνα, αλλά όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «σπιρουνιών» θα επεκτείνει την παρουσία του μέχρι τις 22 του Φλεβάρη!



Παραμένει στο Λονδίνο ο Μπέκαμ!

Ο 35χρονος άσος, αναμενόταν να επιστρέψει άμεσα στην Αμερική για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λ.Α. Γκάλαξι, ενόψει του νέου πρωταθλήματος των ΗΠΑ που αρχίζει τον επόμενο μήνα και από τον Ιανουάριο του 2011, έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, προκειμένου να προπονείται σε υψηλό επίπεδο και να παραμείνει σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Ο Χάρι Ρέντναπ προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του με τη μορφή δανεισμού από τους Γκάλαξι, αλλά η άρνηση της αμερικανικής ομάδας και το «κόλλημα» που παρατηρήθηκε στις διαπραγματεύσεις, δεν παρουσίασαν την επιθυμητή και για τις δύο πλευρές, κατάληξη.

Ο «Μπεκς» όλο τον προηγούμενο μήνα προπονούταν στις εγκαταστάσεις της Τότεναμ και μάλιστα, ακολουθούσε το κανονικό πρόγραμμα των «σπιρουνιών», επιδεικνύοντας την άριστη φυσική του κατάσταση και έπειτα από σχετική συμφωνία, θα παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι τις 22 του μήνα, όταν και θα επιστρέψει στην Αμερική.