Τα μηνύματά σας για τον Τόρες

Ήταν τεράστιο το ενδιαφέρον στα μαιλ σας για την περίπτωση του Φερνάντο Τόρες. Έτσι αποφασίσαμε να παραθέσουμε κάποιες από τις απόψεις σας για τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού. Στην καθημερινή στήλη Your Say επιλέξαμε ως κεντρικό, το κείμενο του αναγνώστη Παναγιώτη Καρούσου, όμως όπως θα δείτε υπήρξαν και άλλες απόψεις.



Τα μηνύματά σας για τον Τόρες

Στενάχωρο μεν, συμφέρον δε

Μπορεί η φυγή του Τόρες να έχει στενοχωρήσει του περισσότερους οπαδούς της Λίβερπουλ, μπορεί η σκέψη του με μπλε φανέλα να είναι τουλάχιστον περίεργη και ενοχλητική, αλλά η μεταγραφή του είναι πλέον γεγονός. Ένα γεγονός το οποίο για το καλό της ομάδας πρέπει να περάσει άμεσα στο παρελθόν.

Μπορεί η Λίβερπουλ από τη μία να έχει χάσει το πρώτο της σκόρερ και το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, ένα παίκτη πού όταν ήταν σε φόρμα ήταν ασταμάτητος και με κάθε άγγιγμα του ξεσήκωνε το KOP, αλλά από την άλλη ας μην ξεχνάμε τους συχνούς του τραυματισμούς και τα ψυχολογικά του ντεφορμαρίσματα, και κυρίως ας μην ξεχνάμε το ότι ήθελε να φύγει.

Με τα 58 εκ. λοιπόν της μεταγραφής του, και χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα τα οικονομικά της, η Λίβερπουλ έχει αποκτήσει δυο νεαρούς και αναμφισβήτητα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δυο ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν και να προσφέρουν στην ομάδα. Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν έχουν την κατάλληλη υποστήριξη από τον κόσμο και την ομάδα, μπορούν να εξελιχτούν στον απόλυτο εφιάλτη για κάθε άμυνα.

Ας σταματήσει λοιπόν το μελόδραμα και ας κοιτάξουμε το μέλλον της ομάδας, το οποίο με τη νέα διοίκηση και με τον Νταλγκλίς στον πάγκο της είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο.

Θεόδωρος Φωκά



Γεια σας φίλοι μου καλοί του england365.gr είμαι φανατικός οπαδός της liverpool fc αυτού του μεγάλου ιστορικού συλλόγου......Με αφορμή την μεταγραφή του fernado torres...πιστεύω πως ο torres είναι επιθετικός μεγάλης κλάσης όπως όλοι γνωρίζουμε αν και τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από τραυματισμούς...και όπως φαίνεται αρχίζει ναβρίσκει την φόρμα του ξάνα..πολύ κακό αυτό για εμάς..πιστεύω πως ο torres..έφυγε την πιο ακατάλληλη στιγμή διότι έχουμε την επιστροφή ενός μεγάλου θρύλου στον πάγκο...η ομάδα ειδηέχει δείξει τρομερά σημάδια βελτιώσεις ο προπονητής φαίνεται πως δεν έχει κόλλημα όπως ο χοντζον (παράδειγμα κοvβενσκι αριστερό μπακ σε όλους τους αγώνες).ο καλύτερος παίζει...όπως κάνει ο ο νταγλις ...Μέτα από αυτά θα εστιάσω στην μεταγραφή του torres έφυγε πολύ άσχημα από τον σύλλογο είχε γίνει η συμπάθεια και η τρέλα της kop και έφυγε σαν ένας προδότης...βέβαια από την άλλη πιστεύει πως η liverpool δεν έχει μέλλον και δεν μπορεί να διεκδικήσει κανένα τρόπαιο πλέον...σε κάποιες στιγμές μπορεί να το πιστευσα και εγώ άλλα πλέον βλέπω πως ο νέος πρόεδρος έχει τεράστιο πλάνο ώστε νααναγέννηση αυτόν τον σύλλογο από την στάχτη του...και αυτό φάνηκε από της πρώτες στου κινήσεις...Επίσης δεν πιστεύω πως ο torres δεν έφυγε για το πλούσιο συμβόλαιο που του προσφέρουν...διότι αν ήθελε να κάνει μια άπρακτη θα πήγαινε στην manchister city που μοιράζει τα λεφτά με το τσουβάλι...άλλα θέλω να καταλήξω πως δεν πρέπει να αφήνεις ενανα τέτοιο σύλλογο μα 18 πρωταθλήματα και 5 ευρωπαϊκή τίτλοι για να πας σε έναν σύλλογο με 4 πρωταθλήματα και 2 ευρωπαϊκοί τίτλοι που σε καμία περιπτώσει δεν πρόκειται να φτάσει την ιστορία της liverpool...διότι οι ομάδες δεν φτιάχνονται από χρήματα...και το έχουμε δει και στο παρελθόν με real madrid .....πιστεύω πως κάποτε θα καταλάβει το λάθος του άλλα πλέον δεν χωράει επιστροφή σε αυτόν τον παίκτη για την liverpool ..διότι έφυγε με ένα φτύνω τρόπο από τον σύλλογο και σε καμία περιπτώσει δεν τον έδιωξε ο σύλλογος και αυτό το ξέρουμε όλοι....αυτά είναι η άποψη ενός 20 χρόνου φανατικού φιλάθλου της liverpool fc...you never walk alone......

Φώτης Γκάνιας



''Δεν υπαρχει κανενας και ουτε υπηρξε ποτε οπουδηποτε στο κοσμο που να ειναι μεγαλυτερος και καλυτερος απο αυτην εδω τη ποδοσφαιρικη ομαδα"..δηλωσε ο Κenny Dalglish και βρισκει πολλους συμφωνους,οπως κ εμενα..Η μεταγραφη του Fernando Torres σε μια αλλη αγγλικη ομαδα (η οποια καταφερε να μπει στις κορυφαιες στην αγγλια και στον κοσμο τα τελευταια 6 χρονια λογω Abramovic) και μαλιστα στα μεσα μιας δυσκολης χρονιας για την Liverpool εφερε πολλες αντριδρασεις απ'τους φιλους των Reds.Μαζι τους..σε ολα..οχι ομως και στο να καινε φανελες του Τorres..Γιατι αν κοιταξουν στο μπροστινο μερος της φανελας εχει πανω αριστερα κατι πολυ σημαντικοτερο,ιστορικοτερο κ μεγαλυτερο απτο ονομα του ισπανου επιθετικου..το εμβλημα της ομαδας.Με αυτη την φυγη λοιπον επισκιαστικε ενας ερχομος..ο ερχομος του Luis Suarez..Ενος σπουδαιου παιχτη που κατα την προσωπικη μου αποψη θα ''τρυπησει'' πολλες φορες τα αντιπαλα διχτυα.Κατοικος του μεγαλου λιμανιου λιγο αργοτερα εγινε κ ενας παιχτης που ξερει παρα πολυ καλα που ηρθε κ τι σημαινει ANFIELD επειδη ειναι αγγλος..Φορ περιοχης με ευκολο το goal,μιας κ ηδη ειναι 3ος scorer στη premier league..Το δεσιμο των δυο προσθηκων μπορει να φερει και παλι τη Liverpool εκει που ανηκει,στις επιτυχιες.Μια προσφατη δηλωση του Skrtel ειναι πως ο Fernando θα το μετανιωσει..Εγω συμφωνω και συμπληρωνω πως κ αλλοι μετανιωσανε που εφυγαν..και ειναι πολλοι..Σημασια ομως εχει κ ο τροπος που φευγεις.θυμηθειται πως εφυγε απ'την Ατλετικο Μαδριτης..με συνεντευξη τυπου,με μια εξηγηση..σαν κυριος και οχι σα φυλακισμενος και δειλος.Ομως,οπως καθε παιχτης που φορεσε τη φανελα αυτη,που χαρισε αμετρητες στιγμες χαρας και εγινε τραγουδι στο 'Kop',ετσι κ ο Fernando Torres..will never walk alone..

Γρηγόρης Βαξαβανέλης



Θέλω να πω, πως ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να επιλέξει σε ποια ομάδα επιθυμεί να αγωνιστεί..έτσι και ο Τorres! Έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τη liverpool και γι' αυτό οι φίλαθλοι, ο σύλλογος και οι ποδοσφαιριστές της liverpool πρέπει να τον σεβαστούν. είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Με τη liverpool δεν πήρε τίτλο... δεν μπορεί να πάρει με κάποια άλλη ομάδα? φυσικά κ ναι! όλοι αυτοί οι ανώριμοι, βλάκες (μην πω και τίποτα άλλο...) να σταματήσουν να καίνε μπλούζες με το όνομα του, να βρίζουν τον ίδιο και τη γυναίκα του. τι έγινε?? τώρα που ο Φερνάντο έφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ δεν τον συμπαθούν????τι να πω....ντροπή τους....είναι πολύ αχάριστοι..ένα μόνο έχω να πω...respect torres!<3

Αλεξοπούλου Ιωάννα Μαρία



Paidia tha ithela na anaferfo stin metakinisi tou torres stin chelsea omologo pos otan to protoakousa mou vgike to opadiko pou uparxei se mas afthono kai theorisa tin praksi tou prodosia idika se diskolous kairous gia tin omada omos i enisxisi tis omadas sti sinexeia me ekane na skefto pio podosfairika me tous Suarez kai Carrol i epithesei apokta pio eveliksia kai ginetai pio apodotikoi ston tropo pou theloume na peksoume episi i prosfora tou torres sigoura itan megali omos enas paixtis pou traumatizetai sinexeia oso kalos kai na einai sigoura mono kako kaneis stin omada!

Red Shamrock



Γεια σας παδια..ειμαι μεγαλος οπαδος της Λιβερπουλ απο πολυ μικρος. Οταν πρινπολλα χρονια ειχα δειτον Τορες στην Ατλετικο να παιζει μπαλα ηξερα πολυ καλα οτι αυτος ο παιχτης ειναι μονο για μεγαλα πραγματα..Ειχα καταλαβει οτι σε μερικα χρονια θα τα κατακτουσε ολα σαν ποδοσφαιριστης.Απο τοτε ειχε γινει ο αγαπημενος μου..Πριν 4 χρονια ειχε αρχισει να γινεται πολυ εντονο το ενδιαφερον Αγγλικων ομαδων για την αποκτηση του..Εγω φυσικα σαν φανατικος οπαδος της Λιβερπουλ ηθελα να τον δω μονο με τα κοκκινα..Και τελικα ο Τορες ηρθε στο λιμανι και μας τρελανε ολους!Ξεραμε οτι εχουμε στην ομαδα εναν τεραστιο ηγετη και επιθετικο.Πρωτη χρονια 33 γκολ!Ουτε να προσαρμοστει ουτε τιποτα.Τα χρονια περασαν και η ομαδα δυστυχως δεν πηρε καποιο τιτλο.Οι φημες εδιναν και επαιρναν για Τορες και Τζεραρντ.Αλλα τελικα και οι δυο εμειναν.Ο Τορες μαλιστα ειχε πει ποσο αγαπαει την ομαδα και τους οπαδους κ υπεγραψε και συμβολαιο μεχρι το 2013 αν δεν κανω λαθος.Τελικα εφτασε η στιγμη που δεν αντεξε αλλο και ζητησε να παρει μεταγραφη.Εγω προσωπικα τον καταλαβαινω.Ειναι παιχτης τεραστιασ αξιας και του αξιζουν πολλα.Βοηθησε με το παραπανω την Λιβερπουλ Δειχνοντας την αγαπη του για την ομαδα.Αλλα ποτε δεν υπεγραψε συμβολαιο π να λεει οτι θα μεινει για παντα στην Λιβερπουλ.Η Λιβερπουλ στην κατασταση που βρισκεται τωρα θα αργησει πολυ να επανελθει.Ο Τορες δεν μπορουσε να περιμενει αλλο.Ολα αυτα που κανουν οι οπαδοι με τις εμφανισεις κλπ ειναι πολυ ασχημα πραγματα.Ο Τορες εδωσε οτι καλυτερο και βοηθησε την ομαδα.Αυτο ειναι το ευχαριστω δηλαδη σε εναν τετοιο παιχτη??Μην τρελαθουμε τωρα.Εγω εχω θυμωσει μονο για τν περιοδο που εφυγε.Νταξει θες τιτλους αλλα δεν μπορεις να κανεις υπομονη μεχρι το καλοκαιρι?Αφηνεις μια ομαδα που στιριζεται πανω σου στα μεσα της χρονιας και πας σε αλλη και στην ιδια χωρα??Πολυ ανωριμη κινηση απο εναν τετοιο ποδοσφαιριστη..Την αγαπη σου για την ομαδα μπορουσες να την δειξεις τωρα,δηλαδη να παραμεινεις μαζι της και στα δυκολα μεχρι να τελειωσει η σεζον.Δενσε αναγκασαμενα μεινεις στην Λιβερπουλ μεχρι τα 35 σου.Οπως και να χει παντωσ η Λιβερπουλ ειναι μια ομαδα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορια και δεν εχει να φοβηθει τιποτα.Η φανελα τς ειναι πολυ βαρια και με τετοια ιστορια πανω της που θα ηθελε ο καθε τορες να την φορεσει.Ετσι πιστευω πρεπει να σκεφτεται ο καθε οπαδος της Λιβερπουλ.Και μην ανησυχειτε.Ο Τορες θα το μετανιωσει..

Θανος Δ.



Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr