Αντσελότι: «Όλοι οι καλοί χωράνε»

Σίγουρος πως θα βρει το κατάλληλο σύστημα και την καλύτερη θέση για τον Φερνάντο Τόρες στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι, φροντίζοντας πάνω από όλα να… χωράνε όλοι οι καλοί, εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι στην επίσημη παρουσίαση του Ισπανού επιθετικού, το απόγευμα της Παρασκευής.

Advertisement
Αντσελότι: «Όλοι οι καλοί χωράνε»

Ο Τόρες προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στην ήδη πλήρη επιθετική γραμμή των «μπλε», που αυτή τη στιγμή στο 4-3-3 έχουν την πολυτέλεια να έχουν στην επίθεση, τους Ντρογκμπά, Ανελκά και Μαλουντά. Οι εναλλακτικές είναι πολλές και ο Αντσελότι πλέον έχει στη διάθεσή του και τον Φερνάντο Τόρες. Όπως τόνισε, θα τον… χωρέσει κάπου στους πρώτους 11 και κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.

«Πρέπει να βρούμε τη σωστή θέση για τον Φερνάντο Τόρες και να το κατάλληλο σύστημα για να χωρέσουν όλοι οι καλοί. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη χρησιμοποίηση πολλών ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οπότε θα το προσπαθήσω και τώρα. Πρέπει να δουλέψουμε μέσα από τις προπονήσεις, για νέους αυτοματισμούς μεταξύ των παικτών» ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.