Συνεχίζει να ελπίζει για Μπέκαμ ο Ρέντναπ!

Τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Αμερική, έχοντας προπονηθεί τον προηγούμενο μήνα με την Τότεναμ, ο Χάρι Ρέντναπ δηλώνει πως δεν πρόκειται να παραδώσει τα «όπλα» στην υπόθεση του Άγγλου σταρ και θα προσπαθήσει, ακόμη και τον χειμώνα, να αποσπάσει την υπογραφή του!



Συνεχίζει να ελπίζει για Μπέκαμ ο Ρέντναπ!

Τον προσεχή Νοέμβριο, όταν το συμβόλαιο του «Μπεκς» με την Λ.Α. Γκάλαξι λήξει, ο έμπειρος χαφ θα έχει κλείσει τα 36 του χρόνια, αλλά αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην επιθυμία του τεχνικού των «σπιρουνιών» να τον προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας του. Η άποψη που έχει σχηματίσει ο Ρέντναπ για τον Μπέκαμ από όλες αυτές τις μέρες που ο «σούπερ σταρ» της Αγγλίας προπονείται με την Τότεναμ, είναι εξαιρετική και αυτός είναι ο λόγος που ο προπονητής των Λονδρέζων θέλει διακαώς να τον αποκτήσει.

Ο «Μπεκς» αναμένεται να αποχωρήσει από το Λονδίνο την προσεχή Τετάρτη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Γκάλαξι, ενόψει του νέου αμερικανικού πρωταθλήματος που ξεκινάει τον Μάρτιο. Το μυαλό και η καρδιά του όμως, είναι σίγουρο πως θα μείνουν στην Αγγλία…