Νέα προσφορά σε Γουίλσιρ

Νέα, βελτιωμένη προσφορά φημολογείται πως έκανε η Άρσεναλ στον Τζακ Γουίλσιρ για να τον κρατήσει στον σύλλογο.



Νέα προσφορά σε Γουίλσιρ

Όλο το περασμένο διάστημα και ενώ ήταν γνωστό πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν, το θέμα με τον Άγγλο μέσο είχε μείνει στάσιμο.

Από την πλευρά του ο σύλλογος του είχε κάνει μία πρόταση για να παραμείνει, ωστόσο ο ίδιος ήθελε περισσότερα χρήματα και χρόνια στο συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να μην κλείνει η συμφωνία. Ωστόσο τώρα λέγεται πως οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με πιθανότητα επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα ειδικά από την στιγμή που μπαίνει στην μέση και το βελτιωμένο οικονομικό κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα η πρόταση που είχε στα χέρια του ο Γουίλσιρ ανέφερε πως θα παίρνει ένα συγκεκριμένο ποσό και πως εφόσον καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι μπορεί να προσφέρει με μεγαλύτερη διάρκεια, αυτό θα μεγαλώσει στην πορεία. Πλέον, η πρώτη προσφορά λέγεται πως είναι καλύτερη και πως θα γίνει ακόμη πιο πλούσιος εάν αφήσει για τα καλά πίσω του τους τραυματισμούς, κάτι που τον δελεάζει να πει το ναι, το οποίο έτσι κι αλλιώς ήθελε να κάνει.

Γιώργος Σιάφας