Χωρίς τον Μπούβατς στο πλευρό του ο Κλοπ μέχρι το φινάλε

Χωρίς τον βοηθό του, Ζέλικο Μπούβατς, θα κοουτσάρει τα υπόλοιπα παιχνίδια της Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ, με την Λίβερπουλ να επιβεβαιώνει την απουσία του πρώτου «για προσωπικούς λόγους».



Χωρίς τον Μπούβατς στο πλευρό του ο Κλοπ μέχρι το φινάλε

Ο Μπούβατς και ο Κλοπ είναι επί χρόνια συνεργάτες και φίλοι, από το 2001 συγκεκριμένα, ωστόσο τώρα λέγεται πως επήλθε ρήξη στις σχέσεις τους, σενάριο το οποίο φουντώνει μετά την ανακοίνωση του συλλόγου πως ο Βόσνιος προπονητής δεν θα είναι στα επόμενα ματς της ομάδας.

Η Λίβερπουλ επικαλείται προσωπικούς λόγους και βεβαιώνει πως ο Μπούβατς παραμένει υπάλληλος του συλλόγου, με το μέλλον του να αναμένεται να συζητηθεί μετά την επιστροφή του και να μην επηρεάζεται από την απουσία του.

Φυσικά όλοι στέκονται στο πόσο μπορεί να επηρεάσει η απουσία του «Μυαλού» από τον πάγκο των «κόκκινων» σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο της σεζόν πριν και τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ρόμα, μιας και ο 56χρονος αποτελεί βασικό καθοδηγητή όσον αφορά την τακτική και στο πως αυτή θα εφαρμοστεί στο χορτάρι.

Γιώργος Σιάφας