Κρίσταλ Πάλας: Με Ζαχά μια «κούκλα», χωρίς Ζαχά για… φούντο!

Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε η Κρίσταλ Πάλας στη Λέστερ το Σάββατο (28/4), συντρίβοντας την με το εμφατικό 5-0, σκορ που δεν είχε πετύχει εδώ και 46 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, από την επικράτηση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα Χριστούγεννα του 1972. Πρωταγωνιστής για τους «αετούς» σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος με ένα γκολ και μία ασίστ, στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε τον δρόμο της νίκης, επιβεβαιώνοντας πως όταν αγωνίζεται η ομάδα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Άλλωστε το αποδεικνύουν και οι αριθμοί..



Κρίσταλ Πάλας: Με Ζαχά μια «κούκλα», χωρίς Ζαχά για… φούντο!

Σε 27 παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί ο πολιτογραφημένος Ιβοριανός επιθετικός στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, η Πάλας έχει συγκεντρώσει 38 βαθμούς με συνολικό απολογισμό 9 νίκες, 11 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στους υπόλοιπους 9 αγώνες η ομάδα του Λονδίνου, δεν έχει καταφέρει να μαζέψει ούτε ένα βαθμό, ενώ έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ, έχοντας παθητικό 21!

Ο Ζαχά με 8 γκολ και 5 ασίστ διανύει την δεύτερη πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του και την μάχη που δίνει ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Επιπλέον, με το τέρμα του απέναντι στην Λέστερ το Σάββατο, έφτασε τα 21, πάντα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ και ισοβαθμεί πλέον με τον Άντριου Τζόνσον στη σχετική λίστα, ενώ θέλει μόλις 2 για να πιάσει τον Κρις Άρμστρονγκ στην πρώτη θέση και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της Κρίσταλ Πάλας στην μεγάλη κατηγορία!

Μάνος Τσιριμονάκης