Κόλμαν: «Στην Σάντερλαντ είμαστε στο σκοτάδι»

Για την τραγική κατάσταση που περνάει η Σάντερλαντ, με την αβεβαιότητα στα διοικητικά να έχει ξεκάθαρο αντίκτυπο και στο αγωνιστικό, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Κρις Κόλμαν, που κλήθηκε μέσα στο... χάλι να κρατήσει -ανεπιτυχώς- την ομάδα στην Τσάμπιονσιπ.



Κόλμαν: «Στην Σάντερλαντ είμαστε στο σκοτάδι»

Οι «μαυρόγατες» υποβιβάστηκαν στην League One πριν ακόμη τελείωσει η κανονική περίοδος της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ουαλίας είπε για ακόμη μία φορά τα πράγματα με το όνομά τους για μία κατάσταση που έχει ξεκινήσει να επικρατεί εδώ και περίπου μία τριετία.

«Έγινε αυτό που δεν μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Ο σύλλογος χρειάζεται τεράστια αλλαγή, κάτι που είναι προφανές. Εξαιτίας της αβεβαιότητας είναι μια σεζόν για την οποία μπορεί να γίνει πολλή κριτική. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε ακόμη γιατί δεν έχουμε κανέναν να μας πει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε.

Όσο το συντομότερο ξέρουμε ποιος θα είναι ιδιοκτήτης και ποιος θα είναι ο σχεδιασμός, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε και να προσπαθήσουμε να πάμε μπροστά την κατάσταση. Αλλά για την ώρα είμαστε στο σκοτάδι. Η κατάσταση δεν προσφέρει ηρεμία και προκαλεί μεγάλη αστάθεια.

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Έλις. Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι’ αυτό. Οι συζητήσεις που κάνω είναι με τον Μάρτιν, που είναι εδώ λίγο περισσότερο από εμένα, και αυτήν την σεζόν ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έβγαινε μπροστά και έβλεπε την κριτική να πέφτει σε εκείνον», σχολίασε.