Τo «τρολάρισμα» του Χέντερσον στον Κέιν (Video)

Θέση για το γκολ που μέτρησε στον Χάρι Κέιν μετά από από απόφαση της Πρέμιερ Λιγκ πήρε με τον τρόπο του ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος πέταξε μπιχτή σε συζήτηση για τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε ένα επικό «τρολάρισμα» στον συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας. Καυστικά και τα διαδικτυακά σχόλια των Λόρις Κάριους και... Πρέστον.



Τo «τρολάρισμα» του Χέντερσον στον Κέιν (Video)

Είναι γνωστό το θέμα με το γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν που μετά από ένσταση της Τότεναμ πιστώθηκε στον Χάρι Κέιν, με τον Σαλάχ να το... παίρνει πίσω σκοράροντας στη νίκη της ομάδας του με σκορ 3-0 επί της Μπόρνμουθ.

Έχοντας στο πλάι του τον επίσης εξαιρετικό, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο Χέντερσον κλήθηκε να μιλήσει για τα επιτεύγματα του συμπαίκτη του, πετώντας ατάκα... φωτιά.

«He told me he’s gonna claim more of them», είπε ο Χέντερσον (μτφ. Μου είπε ότι θα διεκδικήσει περισσότερα) κάνοντας σαφή υπαινιγμό για το «claim» του Κέιν.

 

Απολαυστικό βίντεο:

 

 

Σειρά πήρε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter και ο βασικός πορτέρο της ομάδας, Κάριους, που έδωσε συγχαρητήρια στον Σαλάχ για το... χατ-τρικ, λέγοντας πως περιμένει επιβεβαίωση για τα άλλα δύο γκολ.

 

 

Νωρίτερα, μέρος στο «τρολάρισμα» είχε πάρει και η Πρέστον, που πόσταρε φωτογραφία με τον Κέιν ντυμένο στα χρώματά της, γράφοντας πως αφού είδε τα ριπλέι στο 2-1 επί της ΚΠΡ, βρήκε και τον κανονικό σκόρερ του νικητήριου τέρματος.

 

 

Γιώργος Σιάφας