Οι πέντε πιο ερωτικές σκηνές του Game of Thrones

Σατανικές συνωμοσίες, σοκαριστικές ανατροπές και απίστευτα καυτές σκηνές αποτελούν τη συνταγή για την επιτυχία του φαινομένου που ακούει στο όνομα Game of Thrones.  



Οι πέντε πιο ερωτικές σκηνές του Game of Thrones

Η σειρά που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές εδώ και 7 χρόνια, φτάνει στην κορύφωσή της με την 8η και τελευταία σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

Επειδή όμως πέρσυ τέτοια εποχή είχαμε το καθιερωμένο μας ραντεβού με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες (όσους ζούν ακόμα!) στο μυθικό Westeros, δεν μπορούμε να δεχτούμε (σίγουρα ούτε και εσείς!)  οτι θα δούμε το intro σε ένα χρόνο!

Είπαμε,λοιπόν, να καλύψουμε κάπως το κενό με τις 5 καλύτερες σκηνές σεξ από όλες τις σεζόν της σειράς, που δύσκολα θα ξεχαστούν!

Jaime & Cersei Lannister

5) Κι ενώ όλα κυλούν ήρεμα, το πρώτο σοκ έρχεται! Αυτή η σκηνή ήταν και η αρχή του Game of Thrones. O Jaime και η Cersei Lannister κάνουν σεξ, και όχι μόνο, τα δύο αδέρφια επιχειρούν την δολοφονία του Bran Stark. Μια σκηνή αξέχαστη για τους fans της σειρας που μας δίνει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στις επόμενες σεζον.

Khal Drogo &  Daenerys

4) H πρώτη ερωτική τους σκηνή ομολογουμένως μας σόκαρε αφού ο Khal Drogo βιάζει την Daenerys. Στη συνέχεια όμως η Khaleesi αποφάσισε να του δωθεί ολοκληρωτικά και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από απλό σεξ! Ο ερωτάς τους ολοκληρώνεται με την Khaleesi να μένει έγκυος όμως το παιχνίδι του στέμματος είναι απρόβλεπτο. Η Daenerys αναγκάζεται να σκοτώσει τον Khal και το μωρό της γεννιέται νεκρό. Ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, με το άδοξο τέλος του να απογοητεύει τους fans.

Jaime & Cersei  Lannister

3) Μπορεί να μην είναι το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι αλλά η σκηνή που ο Jaime βιάζει την Cersei, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ξεχνιέται εύκολα. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ακριβώς από πάνω ήταν το πτώμα του γιου τους, Joffrey. Παραδέξου το! Όσο και αν σοκαρίστηκες με τις σκληρές φαντασιώσεις του Jaime Lannister άλλο τόσο χάρηκες που επιτέλους πέθανε ο πιο μισητός χαρακτήρας της σειράς.

Jon Snow & Ygritte 

2) Μια από τις πιο παθιασμένες και ερωτικές σκηνές του Game of Thrones διαδραματίζεται στα άγρια τοπία της Ιρλανδίας. Η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Jon Snow να κάνει έρωτα. Η άγρια κοκκινομάλλα που ζει πέρα από το τείχος καταφέρνει να γοητεύσει τον Jon Snow και να τον αποπλανήσει μέσα σε μια σπηλιά. Μια σκηνή αξέχαστη αφού η Ygritte τον κάνει να πατήσει τον όρκο του στη Νυχτερινή Φρουρά. Η λεπτομέρεια που ανέβασε ακόμα περισσότερο τη σκηνή στα μάτια μας είναι οτι ο Kit Harington και η Rose Leslie είναι ζευγάρι στην πραγματικότητα με τον σκηνοθέτη να τους αφήνει να εκφραστούν ελεύθερα.

Jon Snow & Daenerys

1) Η σκηνή στην κορυφή του top 5 δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτήν που ο Jon Snow και η Daenerys κάνουν έρωτα. Την ώρα που προετοιμάζονται να κατευθυνθούν προς τα βόρεια και να συναντήσουν την απειλή των White Walkers οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Ο Jon Snow μπαίνει στο δωμάτιο της Khaleesi ενώ ο Tyrion στέκεται μόλις λίγα μέτρα μακρία. Οι δυο τους κάνουν παθιασμένο έρωτα χωρις να ξέρουν όμως τι είναι αυτό που τους συνδέει πραγματικά. Γυρίζoντας πίσω στην πρώτη σέζον όταν ο Jon Snow ξεκίνησε για το Τείχος ο Ned Stark του είπε πως δεν έχει το ονομά του, έχει όμως το αίμα του! Μια φράση που το νόημα της αποκαλύπτεται την 7η σεζον. Την ώρα που οι δυό τους κάνουν έρωτα ο Bran Stark με τις δυνάμεις του μας αποκαλύπτει την πραγματική καταγωγή του Jon Snow. Ο μπάσταρδος του Βορρά είναι γιος της φωτιάς και του πάγου. Ο καρπός του έρωτα της Lyanna Stark και του Aegon Targaryen είναι και ο πραγματικός διάδοχος του θρόνου.

ΠΗΓΗ: www.lay-out.gr