Πεπ: «Τον Ιανουάριο ο Ραϊόλα μου προσέφερε Πογκμπά και Μχιταριάν»!

Σε μια δήλωση που προκάλεσε πάταγο προχώρησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με τον Μίνο Ραϊόλα και είπε πως από την μία εκείνος τον βρίζει δημοσίως, ενώ από την άλλη του πρότεινε να αγοράσει τους Πολ Πογκμπά και Ενρίκ Μχιταριάν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Ιανουάριο!



Πεπ: «Τον Ιανουάριο ο Ραϊόλα μου προσέφερε Πογκμπά και Μχιταριάν»!

Δεν έχει περάσει παρά μια βδομάδα από τότε που ο διάσημος ατζέντης χαρακτήρισε «σκύλο» και «δειλό» τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, ένα θέμα για το οποίο κλήθηκε να μιλήσει ο τελευταίος λίγο πριν το ντέρμπι της πόλης, μιας και ο πρώτος έχει επαγγελματικούς δεσμούς με αρκετούς στο απέναντι στρατόπεδο.

Αν και στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός, ο Πεπ έβαλε τα λόγια του σε μια σειρά και έριξε... βόμβα λέγοντας:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι κακός τύπος. Δεν μιλάω ποτέ μαζί του για να έχει σχηματίσει μια άποψη για μένα, οπότε δεν ξέρω. Ίσως ο Ίμπρα να του είπε πράγματα για μένα.

Αλλά πως γίνεται να είμαι κακός και πριν από δύο μήνες να μου έχει προσφέρει τον Πογκμπά και τον Μχιταριάν για να έρθουν να παίξουν εδώ; Γιατί; Γιατί έκανε αυτήν την προσφορά; Ήθελε να παίξουν ο Μχιταριάν και ο Πογκμπά για λογαριασμό μας;

Οπότε, εγώ είμαι κακός κι αυτός πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες του. Δεν γίνεται να τους στείλει σε έναν τύπο σαν εμένα, έναν σκύλο. Άσε που να παρομοιάζεις κάποιον με έναν σκύλο είναι κακό. Δεν είναι καλό. Πρέπει να σέβεται τα σκυλιά

Για τον Πογκμπά είπα όχι. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε τόσα λεφτά».

Από την πλευρά του Πογκμπά η απάντηση ήταν άμεση...