Βενγκέρ: «Μας πιέζει η κατάσταση του πρωταθλήματος... »

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και η παρουσία της Άρσεναλ στο -5 από την πρώτη πεντάδα, προσθέτει τρομερή πίεση στην ομάδα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως ανέφερε ο Αρσέν Βενγκέρ.



Βενγκέρ: «Μας πιέζει η κατάσταση του πρωταθλήματος... »

Ο Αλσατός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά πόσο μεγάλη σημασία θα έχει για τον σύλλογο να διεκδικήσει μέχρι τέλους το ευρωπαϊκό τρόπαιο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τονίζοντας βέβαια πως αυτό έχει προσθέσει επιπλέον πίεση στον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του, λόγω και της απόστασης στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. 

«Δεν πετάμε στα σύννεφα, γνωρίζουμε όμως την μεγάλη ευκαιρία που μας έχει παρουσιαστεί και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε. Έχουμε ακόμα περισσότερη πίεση να μας βαραίνει, αλλά θέλουμε να το πάμε βήμα - βήμα...» ήταν τα λόγια του Βενγκέρ ενόψει της πρώτης, εντός έδρας αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το βράδυ της Πέμπτης, για τα προημιτελικά του θεσμού.