Άλι: «Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο κόσμος»!

Ανεπηρέαστος από τον «πόλεμο» που δέχεται το τελευταίο διάστημα για τις επιδόσεις του εμφανίστηκε ο Ντέλε Άλι, υποστηρίζοντας πως το μόνο που πραγματικά τον απασχολεί είναι οι υποχρεώσεις του με την Τότεναμ!  



Άλι: «Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο κόσμος»!

Ο Άγγλος μέσος θεωρεί πως οι αλλαγές στον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί του έχει επηρεάσει εν μέρει το παιχνίδι του ίδιου.

«Υπάρχουν πολλές απόψεις που ακούω από τον κόσμο στα Μέσα και στα social media που έχω μπερδευτεί! Μεγαλώνοντας πρέπει να μάχεσαι καθημερινά. Πρέπει να μάχεσαι για να μείνεις σε μια ομάδα και το ίδιο για να πάρεις ευκαιρία στην εθνική σου. Ο κάθε παίκτης αντιμετωπίζει διαφορετικά την κριτική. Νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την προσοχή που δείχνεις σε αυτά που λέει ο κόσμος, τα οποία μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σου από το ποδόσφαιρο», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς άσου που συνέχισε:

«Προσωπικά δεν έχω ανησυχήσει ποτέ με όσα σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Εάν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ξέρεις για τι είσαι ικανός, τότε τίποτα δεν μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή. Δεν πιστεύω ότι έχω αλλάξει! Αντίθετα θεωρώ ότι το παιχνίδι αλλάζει συνεχώς, κάθε ματς πλέον είναι απρόβλεπτο! Το πώς με αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοί μου, επίσης έχει αλλάξει! Τώρα μου κάνουν περισσότερα τάκλιν. Πέρυσι έβρισκα περισσότερους κενούς χώρους, όμως τώρα οι αντίπαλοι ανησυχούν περισσότερο και πέφτουν πολλοί πάνω μου να με μαρκάρουν όταν βρίσκομαι στην περιοχή».