Επέστρεψε τραυματίας στο Μέρσεϊσαϊντ ο Τσαν

Νωρίτερα από τους υπόλοιπους Γερμανούς διεθνείς άφησε την αποστολή της εθνικής της χώρας ο μέσος της Λίβερπουλ, Εμρέ Τσαν, του οποίου το πρόβλημα στην πλάτη αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό για να τον στείλει πίσω στο Μέρσεϊσαϊντ και πλέον θέτει και μικρά ερωτηματικά για το εάν θα προλάβει το υπόλοιπο της σεζόν.



Επέστρεψε τραυματίας στο Μέρσεϊσαϊντ ο Τσαν

Ο Γερμανός πήγε -σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της εθνικής του- τραυματίας στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιόακιμ Λεβ και παρά τις προσπάθειές του να συμπεριληφθεί στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν μπόρεσε να προλάβει το φιλικό της Παρασκευής απέναντι στην Ισπανία.

Μία ημέρα αργότερα η εθνική Γερμανίας ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα μπορέσει να προλάβει ούτε το ματς με την Βραζιλία, που απέκτησε ακόμη πιο ιδιαίτερο ύφος μετά το 7-1 των «πάντσερ» στο προηγούμενο Μουντιάλ, και έτσι αποχώρησε από το γκρουπ. Τώρα μένει να φανεί πόσο θα τον κρατήσει εκτός και συλλογικών υποχρεώσεων αυτός ο τραυματισμός, με τον Τύπο να γράφει πως στην Λίβερπουλ ελπίζουν πως δεν θα σταθεί ικανός για να του κόψει πρόωρα την σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσαν βλέπει το μέλλον του αλλού, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.