Κακός μπελάς τη βρήκε: Η Γουίγκαν νίκησε και πάλι την Μάντσεστερ Σίτι!

Υπάρχουν... δαίμονες στο ποδόσφαιρο και η Γουίγκαν το απέδειξε για ακόμη μία φορά κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Κάνοντας το 3/3 απέναντι στους «πολίτες» (μεταξύ των οποίων και ένας τελικός), οι «λάτικς» συνεχίζουν στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας με τον Γουίλ Γκριγκ να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (1-0). Αποχαιρέτησε το όνειρο για το τρεμπλ λίγο πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Άρσεναλ την Κυριακή η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.



Κακός μπελάς τη βρήκε: Η Γουίγκαν νίκησε και πάλι την Μάντσεστερ Σίτι!

Η μεγάλη έκπληξη έγινε από την ομάδα της League One που τα έβαλε με το θηρίο και βγήκε θριαμβεύτρια. Καθοριστική φάση για την έκβαση του αγώνα ήταν το τάκλιν του Φάμπιαν Ντελφ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε μια φάση που ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα είχε το ένα πόδι στο έδαφος, το άλλο πιο σηκωμένο και εκτός από πόδια βρήκε και μπάλα.

Εμφανώς αδικημένος από την αποβολή σε ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχει διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για ανάλογα μαρκαρίσματα στους ποδοσφαιριστές του που έχουν περάσει ατιμώρητα, ο Πεπ σχεδόν πιάστηκε στα χέρια με τον συνάδελφό του, Πολ Κουκ, στο τούνελ μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την ένταση να μην βοηθάει ούτε τον ίδιο (με την τιμωρία λογικά να εκκρεμεί) ούτε την ομάδα του. Στην πορεία πάντως, δεν επήλθε ισορροπία από ανάλογο μαρκάρισμα από την απέναντι.

Με παίκτη λιγότερο, οι «πολίτες» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλοστημένη αντίπαλη άμυνα, για να έρθει το εξαιρετικό τελείωμα του Γκριγκ στο 79ο λεπτό και να δώσει την σπίθα για να... εκραγεί το «DW». Σαφή ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η Σίτι φέρει ο Κάιλ Γουόκερ.

Χαμός στα social media τόσο μετά το γκολ όσο και κατά το τριπλό σφύριγμα, με τους χρήστες του διαδικτύου να αποθεώνουν τον Γουίλ Γκριγκ, που ήταν ξανά on fire. Πρώτος στην λίστα των σκόρερ με επτά τέρματα για την ώρα ο παίκτης της Γουίγκαν.

Σαν να το ήξερε ο πιτσιρικάς στην φωτογραφία, που φυσικά αναφερόταν στο παρελθόν και τον τελικό του 2013!