Μέισον: «Πρέπει να παραμείνω θετικός…»

Λίγες μόνο μέρες μετά την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ο Ράιαν Μέισον αναφέρθηκε στο μέλλον, στα συναισθήματά του μετά το πρόωρο φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά και στην ανάγκη να συνεχίσει τις θετικές σκέψεις για το επόμενο βήμα της καριέρας του.  



Μέισον: «Πρέπει να παραμείνω θετικός…»

Ο 26χρονος, ο οποίος υποχρεώθηκε λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι να πει αντίο στα γήπεδα, αναφέρθηκε στην ανοιχτή πρόταση που έκανε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, να ενταχθεί στο τιμ της ομάδας!

«Εάν ήταν να στραφώ στην προπονητική τότε σαφώς και η Τότεναμ θα ήταν επιλογή μου. Πέρασα 18 χρόνια εκεί, είναι η ομάδα μου και πιστεύω ότι βρίσκεται στο DNA μου. Ακόμη όμως δεν ξέρω τι θα κάνω… Θα δω που θα με πάνε τα πράγματα. Έχω αποσυρθεί πριν από μόλις 4-5 ημέρες, επομένως νομίζω ότι θα περάσω κάποιο διάστημα με την οικογένειά μου, θα επιδιώξω να τους δω όλους και μετά θα σκεφτώ τι θέλω να κάνω», τα λόγια του Μέισον.

H απόφαση να σταματήσει σε ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 26 ετών ήταν υποχρεωτική μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο κεφάλι! Πως νιώθει, όμως, ο ίδιος μετά από περίπου μία εβδομάδα; «Η απόφαση αυτή πάρθηκε για μένα, για το καλό μου, επομένως όλα έγιναν πιο εύκολα. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό, διότι περίμενα 7-8 μήνες να παίξω! Η απόφαση πάρθηκε πριν από δύο εβδομάδες και αντιμετώπισα τη συναισθηματική φόρτιση με την οικογένειά μου. Τώρα ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Πρέπει να είμαι θετικός, διότι δεν υπάρχει άλλη λύση»!