«Γιούβε» ονειρεύεται την Τότεναμ ο Ποτσετίνο

Ιδιαιτέρως κολακευτικά για τη Γιουβέντους λόγια χρησιμοποίησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (13/2).



«Γιούβε» ονειρεύεται την Τότεναμ ο Ποτσετίνο

Τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν στο Τορίνο τους πρωταθλητές Ιταλίας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. πρώτο παιχνίδι) και το κύριο μέλημα του προπονητή της ομάδας είναι οι παίκτες του σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στη «Γηραιά Κυρία»…

«Η Γιουβέντους είναι ένα μεγαθήριο και οι συγκρίσεις είναι άτοπες. Πρόκειται για έναν σύλλογο που έχει δώσει το παρών σε δύο από τους τρεις τελευταίους τελικούς της διοργάνωσης και ιστορικά έχει κατακτήσει τα πάντα. Στόχος μας είναι να αγγίξουμε κάποια στιγμή αυτά τα επίπεδα. Αύριο θα δούμε αν είμαστε σε θέση να σταθούμε απέναντί τους…» ενώ συνέχισε κάνοντας αναφορά στην απουσία του Πάουλο Ντιμπάλα από την αυριανή μάχη, λόγω προβλήματος στο ιγνυακό τένοντα.

«Ο Ντιμπάλα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Η απουσία του επηρεάζει ως ένα σημείο και την ομάδα του, αφού μπορεί να δώσει λύσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως ο Μέσι, ο Ρονάλντο ή ο Νεϊμάρ. Υπάρχουν ωστόσο παίκτες στο ρόστερ της Γιουβέντους που μπορούν να τον αναπληρώσουν. Για παράδειγμα ο Μπερναρντέσκι…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός κόουτς.