Επίσημα στην Τότεναμ ο Μόουρα!

Άλλο ένα σίριαλ έφτασε στο τέλος του! Η Τότεναμ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Λούκας Μόουρα από την Παρί Σεν Ζερμέν!  



Επίσημα στην Τότεναμ ο Μόουρα!

Τελικά η μεγάλη προσπάθεια των Λονδρέζων απέδωσε καρπούς! O Bραζιλιάνος εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και λίγες ώρες πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2023!

«Είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, μια νέα πρόκληση και είμαι πολύ χαρούμενος. Μπορώ να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο είναι ένας προσωπικός μου στόχος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτή την ομάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του 25χρονου άσου στο επίσημο κανάλι της Τότεναμ και συνέχισε:

«Πρόκειται για μια ομάδα με ποιότητα που πιστεύω ότι έχει δυνατότητες να κατακτήσει σημαντικά πράγματα. Δεν έχω δει ποτέ ξανά εγκαταστάσεις σαν της Τότεναμ. Όλα είναι τέλεια! Θέλω να παίξω, να βοηθάω την ομάδα και γιατί όχι να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να παίζω. Εδώ νομίζω έχω την ευκαιρία να δείξω την πραγματική μου αξία. Θα δουλέψω σκληρά για να σας δείξω τις ικανότητές μου». 

Να σημειωθεί ότι από την όλη ιστορία η Παρί Σεν Ζερμέν θα βάλει στα ταμεία της περίπου 25εκατ. λίρες.