Μουρίνιο: «Περήφανος που είμαι προπονητής της Γιουνάιτεντ»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το καλοκαίρι του 2020 παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



Μουρίνιο: «Περήφανος που είμαι προπονητής της Γιουνάιτεντ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε χαρούμενος από τη σημερινή εξέλιξη και αφού ευχαρίστησε διοίκηση, παίκτες, συνεργάτες και οπαδούς, τόνισε πως αισθάνεται περήφανος που είναι προπονητής αυτής της ομάδας.

«Νιώθω ευλογημένος και περήφανος που είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση και τον κ. Γούντγουορντ για την αναγνώριση της προσπάθειάς μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δείχνουν πως είμαι ο κατάλληλος προπονητής για αυτή την ομάδα»

«Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους, που για το σύλλογο αυτό σημαίνει την κατάκτηση όλων των τίτλων. Δημιουργούμε συνθήκες για ένα επιτυχημένο και λαμπερό μέλλον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και προφανώς τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αγαπώ πολύ! Χαίρομαι που θα είμαι μαζί τους και για τα επόμενα χρόνια»

«Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους οπαδούς μας, ευχαριστώντας τους για όλη τη στήριξη. Με έκαναν να αισθανθώ το σύλλογο σαν σπίτι μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και απλά θέλω να ξαναπώ ότι είναι τιμή για μένα που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Απολαμβάνω την κάθε μέρα» τα λόγια του.