ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες, στην Άρσεναλ ο Μχιταριάν!

Και με τη βούλα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από το βράδυ της Δευτέρας (22/1) ο Αλέξις Σάντσες, με τον Χιλιανό επιθετικό να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα. «Κανονιέρης» και ο Χένρικ Μχιταριάν, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε τελικά ως έμψυχο αντάλλαγμα από τους «κόκκινους διαβόλους».



ΕΠΙΣΗΜΟ: Παίκτης της Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες, στην Άρσεναλ ο Μχιταριάν!

Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας που τον κρατά στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και όπως γνωστοποιήθηκε και από τις προηγούμενες ημέρες θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 7.

«Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Πέρασα τρεισήμισι υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και παίρνω μαζί μου μόνο ευχάριστε αναμνήσεις. Η προοπτική του να κάνω ’’σπίτι’’ μου το Ολντ Τράφορντ αλλά και να δουλέψω με έναν προπονητή σαν τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μια ευκαιρία που δεν μπορούσα να αφήσω ανεκμετάλλευτη. Είμαι περήφανος που γίνομαι ο πρώτος Χιλιανός στην ιστορία της Γιουνάιτεντ και ελπίζω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες» τα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.