Αζάρ: «Δεν χρειαζόμαστε ψηλό φορ στην Τσέλσι»

Την άποψη πως η Τσέλσι δεν χρειάζεται να αγοράσει σέντερ φορ εξέφρασε ανοιχτά ο κορυφαίος παίκτης της τη τρέχουσα σεζόν, ο Εντέν Αζάρ.



Αζάρ: «Δεν χρειαζόμαστε ψηλό φορ στην Τσέλσι»

Ο Βέλγος διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να στηρίξει τον Αλβάρο Μοράτα  και τον Μίτσι Μπατσουαγί. «Έχουμε δύο πολύ καλούς επιθετικούς, τον Αλβάρο και τον Μίτσι και αν κάποιος δεν μπορεί από αυτούς υπάρχω εγώ να Καλυψώ το κενό μπροστά όποτε δεν χρειαζόμαστε σέντερ φορ» υπογράμμισε ο Αζάρ.

Στη συνέχεια τόνισε πως η απόκτηση ενός υψηλού φορ πιθανώς να αποδειχθεί καταλυτική αλλάζοντας τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. «Εμάς μας αρέσει να παίζουμε μπάλα κάτω και αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά στη νίκη με τη Μπράιτον. Αν αρχίσουμε να στέλνουμε ψηλές μπάλες ψάχνοντας τον σέντερ φορ κινδυνεύουν να χαλάσουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά» είπε και φια να το υποστηρίξει συμπλήρωσε: «Κοιτάξτε ποια ομάδα είναι η καλύτερη  φέτος; Η Σίτι με φορ τον Ζεσούς και τον Αγουέρο που δεν τους λες ψηλούς!»

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, έχει ήδη ψάξει την περίπτωση του Κάρολ, του Κράουτς, του Τζέκο, του Μπεντέκε και του Αρναούτοβιτς! Ωστόσο η γνώμη του καλύτερου παίκτη που έχει τα τελευταία χρόνια, σίγουρα έχει μεγάλη σημασία.

«Το ποδόσφαιρο είναι απλό παιχνίδι. Κρατάς τη μπάλα στο έδαφος και προσπαθείς να παίξεις όπως κάνουμε πολύ συχνά εμείς και φάνηκε στο 0-4 με τη Μπραιτον. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε τος σέντρες στην περιοχή και να χαλάσουμε αυτό που ξέρουμε» δήλωσε!