«Καλύτερη η Άρσεναλ με Ομπαμεγιάνγκ και Μχιταριάν»

Στα σενάρια που θέλουν τους Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένριχ Μχιταριάν να αγωνίζονται με τα χρώματα των «κανονιέρηδων» στάθηκε ο Γκάρι Νέβιλ, τονίζοντας πως το σύνολο το Αρσέν Βενγκέρ θα ανέβει επίπεδο.

Advertisement
«Καλύτερη η Άρσεναλ με Ομπαμεγιάνγκ και Μχιταριάν»

Το θέμα της ανταλλαγής του Αλέξις Σάντσες με τον Χένριχ Μχιταριάν έχει απασχολήσει έντονα τον αγγλικό Τύπο, μιας και οι δύο σύλλογοι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δίχως να είναι κάτι σίγουρο ακόμη, ο πρώην Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής, Γκάρι Νέβιλ, είπε στο ραδιόφωνο του BBC ότι ο σύλλογος του Λονδίνου θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Αρμένιο, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχουμε δει ακόμη της δυνατότητές του στο Μάντσεστερ.

«Μπορώ να πω ότι ο Χένριχ θα τα πήγαινε πολύ καλά στην Άρσεναλ, θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή. Αν η Άρσεναλ αποκτήσει Ομπαμεγιάνγκ και Μχιταριάν θα γίνει πολύ καλή ομάδα, καθώς είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Δεν είδαμε τον καλύτερο Μχιταριάν στην Γιουνάιτεντ, είμαι υποστηρικτής του. Θα πρέπει ο ίδιος να επιλέξει μια ομάδα που θα έχει πιο ενεργό ρόλο, όπως η Άρσεναλ, θα ήταν μια καλή κίνηση και από τις δύο ομάδες», δήλωσε ο Νέβιλ.

Γιάννης Λιόντος