Βενγκέρ: «Μπορεί να φύγει, μπορεί και όχι ο Σάντσες»!

Ξεκάθαρη απάντηση δεν τη λες. Ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως όλοι άλλωστε, δεν έχει καθαρή εικόνα για το… τι συμβαίνει με την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες- εάν θα φύγει σήμερα, αύριο ή αργότερα- και ακριβώς με αυτόν τον τρόπο απάντησε!  



Βενγκέρ: «Μπορεί να φύγει, μπορεί και όχι ο Σάντσες»!

«Τα Μέσα έχουν καλύψει σωστά την ιστορία, δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι. Σε αυτή την κατάσταση βρισκόμαστε. Εάν δεν γίνει η μεταγραφή, θα παίξει στο ματς του Σαββάτου. Δουλεύω 30 χρόνια σε μεταγραφές, επομένως μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη είναι πιθανό να συμβεί. Μπορεί όμως και να χαλάσει, έτσι λειτουργεί το μεταγραφικό παζάρι. Όσο δεν τελειώνει, πρέπει να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο να μην συμβεί. Αυτού του είδους τα πράγματα δεν είναι εγγυημένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Άρσεναλ!

Ας πάρουμε, όμως, το σενάριο ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και- βάσει αυτής- θα μεταβεί στο Λονδίνο ως αντάλλαγμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χένριχ Μχιταριάν. Τι είχε να πει για τον Αρμένιο ο έμπειρος κόουτς: «Φυσικά μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής. Εάν υπάρχει πιθανότητα να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι επειδή μου αρέσει ο παίκτης. Τον αντιμετωπίσαμε αρκετές φορές όταν αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ. Απ’ ότι ξέρω του αρέσει η ομάδα μας, αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το οικονομικό».

Η κουβέντα, όπως είναι λογικό, συνεχίστηκε για τα μεταγραφικά. Επόμενη ερώτηση για τον Πιερ Ομπαμεγιάνγκ: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Τέτοια πράγματα καλό είναι να μένουν μυστικά και εάν υπάρξει οριστική εξέλιξη να την ανακοινώσεις. Με εξαίρεση αυτό που είπαμε για τους Σάντσες και Μχιταριάν, καμία άλλη υπόθεση δεν είναι κοντά». Ίδια λοιπόν ήταν και η απάντηση του για τον Μάλκομ που επίσης προβάλλεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσες..