Κλοπ: «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Κουτίνιο…»!

Για ακόμη μία φορά, ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε ότι η Λίβερπουλ έβαλε τα δυνατά της προκειμένου να κρατήσει τον Φελίπε Κουτίνιο, όμως ήταν αδύνατον αφού ο ίδιος είχε επιλέξει να ζήσει το όνειρό του στην Μπαρτσελόνα!  



Κλοπ: «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Κουτίνιο…»!

Ο Φελίπε Κουτίνιο αποτελεί παρελθόν από τους «κόκκινους» και το τελευταίο διάστημα έχει ενταχθεί ήδη στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα. Σε αυτό στάθηκε και ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος για την προσπάθεια που έγινε εκ μέρους της ομάδας, να παραμείνει ο Βραζιλιάνος στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Αν θα υπήρξε κάποιος που θα μπορούσε να είναι θυμωμένος με την όλη αυτή κατάσταση, τότε θα ήταν ο προπονητής. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είμαι, γιατί ξέρω πως κάναμε τα πάντα για να πείσουμε τον Φελίπε να παραμείνει. Ήταν το όνειρό του να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα και αποδείχθηκα σωστός όταν σας είχα πει πως θα αποχωρόυσε μόνο για μια ομάδα. Σαν ομάδα έπρεπε να αποδεχθούμε το γεγονός, παρόλα αυτά πρέπει να ξέρετε πως παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να τον κρατήσουμε εδώ. Δεν θα ήταν όμορφο να τον κρατήσουμε εδώ μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του (έληγε το καλοκαίρι του 2018)», είπε ο Κλοπ. 

Ο 25χρονος έγινε ο δεύτερος πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στο παγκόσμιο στερέωμα, πίσω μόνο από τον Νεϋμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Γιάννης Λιόντος