Ολοκληρώθηκε του Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι!

Παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα πεντέμισι χρόνια είναι από το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) ο Ρος Μπάρκλεϊ.



Ολοκληρώθηκε του Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι!

Ο 24χρονος κεντρικός χαφ πέρασε με επιτυχία τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις το βράδυ της Πέμπτης (4/1) και υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασία του με τους πρωταθλητές Αγγλίας, στους οποίους κόστισε 15 εκατομμύρια λίρες και θα ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο μέχρι πριν από λίγες ώρες άσος της Έβερτον θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 8 και δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση που τον περιμένει στην καριέρα του…

«Νιώθω γεμάτος και είμαι ενθουσιασμένος από αυτή τη μεταγραφή. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα και ελπίζω να βελτιώσω άμεσα το παιχνίδι μου για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών» τα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε».

Να σημειωθεί ότι ο Μπάρκλεϊ έφτασε και το περασμένο καλοκαίρι μια ανάσα από τη μεταγραφή του «Στάμφορντ Μπριτζ», με τα τότε τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο ίδιος ο παίκτης άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή, αφήνοντας στη… μέση τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.