«Μαλάκωσε» με Κουτίνιο η Λίβερπουλ!

Αλλαγή στάσης από τη Λίβερπουλ, η οποία πλέον παρουσιάζεται ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Φιλίπε Κουτίνιο από τον ερχόμενο Ιανουάριο, σύμφωνα με τον Γκιγιέμ Μπαλάγκ.  



«Μαλάκωσε» με Κουτίνιο η Λίβερπουλ!

O Ισπανός δημοσιογράφος του «SkySports» έχει την πληροφόρηση ότι οι άνθρωποι των «κόκκινων» είναι πλέον πρόθυμοι να εξετάσουν τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα και γιατί όχι, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά, να επιτρέψουν στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να μετακομίσει στο «Καμπ Νου»!

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει! Όπως ξέρετε η Μπαρτσελόνα είδε το καλοκαίρι τρεις προτάσεις της να απορρίπτονται και ήδη ετοιμάζει νέα, μεγαλύτερη ύψους 110εκατ. ευρώ συν 40εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαλάγκ και συνέχισε:

«Ετοιμάζουν αυτή την προσφορά, δεν την έχουν στείλει ακόμα στη Λίβερπουλ. Νομίζω, όμως, ότι όλοι έχουν την εκτίμηση ότι η Λίβερπουλ θα μαλακώσει τη στάση της και θα είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχουν βάλει τιμή πώλησης στον Κουτίνιο, αλλά σκέφτονται ότι: «Πως θα ήταν να τον πουλήσω τώρα;» ή «Μήπως να συμφωνήσουμε να φύγει το καλοκαίρι;». Όλα είναι πιθανά, αλλά ίσως το πιο αβέβαιο είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ. Αυτή από μόνη της είναι μια διαφορετική στάση από την πλευρά της ομάδας σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Προς το παρόν η Λίβερπουλ δεν μπορεί να πει τίποτα, διότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ετοιμάζεται όμως και θα έρθει…»!