Ζλάταν: «Ανώριμος ο Γκουαρδιόλα»

Για προπονητή που δεν ξέρει να λύνει τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση του με τους παίκτες και για ανώριμη συμπεριφορά έκανε λόγο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και φανερώνοντας νέες λεπτομέρειες από τη μεταξύ τους ρήξη στη συνύπαρξή τους στη Μπαρτσελόνα. 

Advertisement
Ζλάταν: «Ανώριμος ο Γκουαρδιόλα»

«Όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα, του είχα αναφέρει ότι “θυσιάζει” όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για χάρη του Μέσι και μου είχε πει ότι με καταλαβαίνει... Έπειτα από αυτό με άφησε στον πάγκο για αρκετά παιχνίδια. Σκέφτηκα ότι έτσι πίστευε πως λύνει το πρόβλημα, αλλά ήταν λάθος. Έπειτα ούτε καν μου μιλούσε ούτε μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια. Πήγαινα σε ένα σημείο κι αυτός έφευγε αμέσως μόλις με έβλεπε. Κατάλαβα ότι δεν είχε να κάνει πλέον με το ποδόσφαιρο αλλά ήταν προσωπικό το ζήτημα μεταξύ μας.

Δεν ήμουν εγώ που έπρεπε να λύσω το πρόβλημα.

Με είχε κατακρίνει από την πρώτη στιγμή που με είδε, λέγοντάς μου ότι οι ποδοσφαιριστές του ποτέ δεν έφταναν για προπόνηση σε φανταχτερά αυτοκίνητα. Με είχε κρίνει προτού με γνωρίσει. Δεν γίνεται αυτό... Διαβάζω όμως ότι συνέβαινε το ίδιο με τους Μάντζουκιτς και Ετό. Ο Πεπ δεν ήταν από τους χειρότερους προπονητές που έχω συνεργαστεί, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα σαν άνθρωπος, είναι ο πιο ανώριμος κόουτς που δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του» ήταν οι νέες δηλώσεις του Σουηδού για τον νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι.