Λίβερπουλ για το... χατ-τρικ

Οι Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στους ομίλους τους, είναι αδιάφορες στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, η Λίβερπουλ, απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας, διεκδικεί κορυφή, δίχως να είναι απίθανο και το σενάριο του αποκλεισμού!  



Λίβερπουλ για το... χατ-τρικ

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, μετά και το 3-3 με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, συνεχίζουν να ζητούν αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι του γκρουπ στο οποίο συμμετέχουν.

Όλα είναι στο χέρι τους, όμως, σε περίπτωση ήττας από τη Σπαρτάκ Μόσχας και ακόμα κι αν η Σεβίλλη πάρει μόλις έναν βαθμό από το ματς με τη Μάριμπορ, στην τριπλή ισοβαθμία η αγγλική ομάδα μένει εκτός συνέχειας και πηγαίνει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα, που θα κάνει και το... χατ-τρικ στις κορυφές για τους αγγλικούς συλλόγους, μετά την επιτυχία της Μάντσεστερ Σίτι που έχει κάνει το 5x5 και την Τότεναμ που έχει εξασφαλίσει την κορυφή στον όμιλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πολίτες» κοντράρονται με τη Σαχτάρ σε ένα ματς από το οποίο μπορεί να βγει ευνοημένη η Νάπολι αν κι εκείνη πάρει αυτό που θέλει κόντρα στη Φέγενορντ, ενώ τα «σπιρούνια» φιλοξενούν τον ΑΠΟΕΛ που διεκδικεί τη θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, μαζί με τη Ντόρτμουντ.