Μουρίνιο: «Δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου ο Ντε Χέα»

Να τρελάνει τους παρευρισκόμενους επιδίωξε ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό -τελευταίο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5/12).



Μουρίνιο: «Δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου ο Ντε Χέα»

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» δέχτηκε ξανά ερώτηση για το αν θεωρεί τον Νταβίντ Ντε Χέα καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου και «χάρισε» μια εκ διαμέτρου αντίθετη απάντηση από αυτή που έδωσε μετά το νικηφόρο ντέρμπι με την Άρσεναλ, στο οποίο ο Ισπανός πραγματοποίησε μια... τρομακτική εμφάνιση.

Τέλος αποκάλυψε πως ο Πογκμπά θα βρίσκεται την Τρίτη στη βασική ενδεκάδα, αποφεύγοντας να σχολιάσει τους λόγους που δεν ασκήθηκε έφεση κατά της κόκκινης που δέχτηκε απέναντι στους «κανονιέρηδες»…

«Όχι δεν είναι ο Ντε Χέα. Ο καλύτερος στον κόσμο είναι ο Ρομέρο. Γιατί αυτός είναι που θα παίξει αύριο. Και ο τερματοφύλακάς μου είναι πάντα ο καλύτερος στον κόσμο. Νούμερο ένα λοιπόν ο Ρομέρο, νούμερο δύο ο Ζοέλ Κάστρο και τρίτος έρχεται ο Νταβίντ» και συνέχισε…

«Ο Πογκμπά δεν είναι τιμωρημένος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παίξει αύριο. Δεν θα σχολιάσω γιατί δεν κάναμε έφεση. Παίζει αύριο και είναι χαρούμενος αλλά και λίγο κουρασμένος από την προσπάθεια του Σαββάτου. Θα προσπαθήσει να διατηρήσει την απίστευτη φόρμα στην οποία βρίσκεται από την ημέρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Special One».