Καραμπάκ – Τσέλσι 0-2 (Ημίχρονο)

Η Τσέλσι κάνει το καθήκον της απέναντι στην Καραμπάκ, της οποίας προηγείται με σκορ 2-0 στο ημίχρονο, έχοντας βάλει στέρεες βάσεις για να πάρει από απόψε την πρόκριση στους “16” του Champions League.

Advertisement
Καραμπάκ – Τσέλσι 0-2 (Ημίχρονο)

Πριν το παιχνίδι οι “μπλε” ήταν στην δεύτερη θέση, αλλά πλέον έχουν περάσει πρώτοι και λογικά έτσι θα ολοκληρώσουν το ματς. Μετρώντας 10 βαθμούς (σ.σ πάντα αν το ματς κλείσει δεξιά) η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα βρίσκεται στην κλήρωση της επόμενης φάσης με μοναδικό της ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική το τελικό πλασάρισμα στον όμιλο.

Στο αγωνιστικό, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό σίδερο του Τιμπό Κουρτουά, ενώ για το προβάδισμα της Τσέλσι χρειάστηκε ένα κατά τι αυστηρό πέναλτι. Στην συγκεκριμένη φάση ο Γουίλιαν ένιωσε επαφή στην πλάτη του, έπεσε στο χορτάρι και πήρε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε με μικρή καθυστέρηση ο Εντέν Αζάρ, που ήταν εύστοχος για το 1-0.

Με δέκα από εκείνο το σημείο και μετά η Καραμπάκ, με τον αρχηγό Σαντίγκοφ από την στιγμή που πήρε το σφύριγμα η Τσέλσι να αποβάλλεται μοιραία ως τελευταίος αμυνόμενος. Προϊόν εκπληκτικής συνεργασίας το 2-0, με τους Γουίλιαν και Αζάρ να κρύβουν την μπάλα και τον πρώτο να τελειώνει τη φάση.