Άνετες οι Σίτι και Τότεναμ

Γνωρίζοντας πως ούτως ή άλλως θα βρίσκονται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ κοντράρονται με τις Φέγενορντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ αντίστοιχα, κυνηγώντας απλά την πρωτιά στους ομίλους τους.  



Άνετες οι Σίτι και Τότεναμ

Οι «πολίτες» με το απόλυτο έπειτα από τα τέσσερα πρώτα ματς και επιβλητικό πέρασμα από το «Σαν Πάολο» όπου ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε το ρεκόρ σκοραρίσματος στην ιστορία του συλλόγου, υποδέχονται την Πρωταθλήτρια Ολλανδίας που δεν έχει καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στον θεσμό, αποκομίζοντας απλά εμπειρίες...

Τα «σπιρούνια», από την πλευρά τους, ταξίδεψαν στη Βεστφαλία για την αναμέτρηση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχοντας ανάμεσα στις υπόλοιπες σκέψεις τους και την ανάγκη να ξεπεράσουν με κάτι καλό, την ήττα (2-0) από την Άρσεναλ στο πρόσφατο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.

Στο +3 από τις Σαχτάρ και Ρεάλ Μαδρίτης οι Σίτι και Τότεναμ αντίστοιχα στους ομίλους τους, ασφαλώς και δεν θέλουν να χάσουν το αβαντάζ για τερματισμό στην κορυφή των γκρουπ, αλλά από άποψη διεκδίκησης της πρόκρισης, οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της Αγγλίας είναι πέρα για πέρα χαλαροί...

Όσον αφορά στις αντιπάλους τους, η Φέγενορντ έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην 4η θέση, πράγμα που θα επιβεβαιωθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα της Νάπολι.

Η, δε, Ντόρτμουντ, ξέρει πως αν η Ρεάλ την ίδια ώρα πάρει νίκη στην Κύπρο επί του ΑΠΟΕΛ, το ζήτημα έχει τελειώσει...