Άνσγουορθ: «Τιμή μου να κοουτσάρω την Έβερτον»!

Ζει και απολαμβάνει τη στιγμή! Ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ δεν ασχολείται με τις φήμες που θέλουν την Έβερτον να αναζητά νέο προπονητή και απολαμβάνει την… προσωρινή παρουσία του στην ομάδα! «Είναι τιμή που καθοδηγώ την Έβερτον! Νιώθω ενθουσιασμένος», τόνισε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος και νυν υπηρεσιακός τεχνικός των «ζαχαρωτών».  



Άνσγουορθ: «Τιμή μου να κοουτσάρω την Έβερτον»!

«Το έχω πει από την πρώτη μέρα άλλωστε. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα είμαι εδώ, θα βάλω τα δυνατά μου. Είναι προνόμιο να είσαι προπονητής της Έβερτον και για μένα είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία. Δεν μου έχουν πει για πόσο θα είμαι προπονητής της ομάδας, δεν μιλήσαμε ούτε για χρόνο, ούτε για αριθμό αγώνων. Επομένως συνεχίζω εδώ απολαμβάνοντας αυτή την τρομερή εμπειρία. Έχω εστιάσει στους στόχους μας», δήλωσε αρχικά ο Άνσγουρθ και συνέχισε:

«Μιλάω με τον πρόεδρο καθημερινά. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Θα συνεχίσω να αρπάζω την ευκαιρία και να καθοδηγώ την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει μεγάλη κινητικότητα για νέο προπονητή. Διάβασα τις φήμες, αλλά τίποτα το σπουδαίο. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει! Άλλοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον. Όσοι πρέπει ξέρουν πως νιώθω, γνωρίζουν τις σκέψεις μου».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στην ερχόμενη αναμέτρηση των «ζαχαρωτών» ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας, την οποία ο κόουτς χαρακτήρισε ξανά – όπως και την προηγούμενη ενάντια στη Γουότφορντ- καθοριστική: «Πρόκειται για ακόμη ένα μεγάλο και καθοριστικό ματς. Η Πάλας διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο Χότζον είναι ένας προπονητής που σέβομαι πολύ. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι μπορούμε να προκαλέσουμε ορισμένα προβλήματα στην αντίπαλο. Αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Οι back to back νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ είναι σημαντικές».