Οι συνθέσεις στο Αγγλία – Βραζιλία

Με τριάδα στην άμυνα, τους Μπέρτραντ – Γουόκερ στα άκρα και δίδυμο των Ράσφορντ – Βάρντι στην κορυφή (3-5-2) θα παίξει κόντρα στην Βραζιλία για την τελευταία της υποχρέωση μέσα στο 2017 η εθνική Αγγλίας. Παίζει βασικός στο φιλικό και ο Φιλίπε Κουτίνιο, σε θέμα που απασχόλησε, ξεκινάει και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς.



Οι συνθέσεις στο Αγγλία – Βραζιλία

Κάτω στην εστία θα ξεκινήσει ο Τζο Χαρτ ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Γκόμες (Λίβερπουλ) και Μαγκουάιρ (Λέστερ) θα πλαισιώνουν τον Στόουνς της Μάντσεστερ Σίτι.

Δυάδα των αμυντικών χαφ οι Λίβερμορ (Γουέστ Μπρομ) και Ντάιερ (Τότεναμ), ενώ μπροστά τους και λογικά σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς θα αγωνιστεί ο Λόφτους-Τσικ (Κρίσταλ Πάλας).

Για την “σελεσάο” θα ξεκινήσει βασικός ο Κουτίνιο, που είχε δηλώσει 100% παρά τον πρόσφατο τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από τις υποχρεώσεις του με τηνΛίβερπουλ, αλλά και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι. Στον πάγκο κατά την επιστροφή του στην Αγγλία ο Ντιέγκο Κόστα.

Οι συνθέσεις:

Αγγλία: Χαρτ, Γκόμες, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γουόκερ, Μπέρτραντ, Ντάιερ, Λίβερμορ, Λόφτους-Τσικ, Βάρντι, Ράσφορντ

Στον πάγκο: Πίκφορντ, Τρίπιερ, Ρόουζ, Κέιχιλ, Κιν, Κορκ, Γιανγκ, Κουκ, Λίνγκαντ, Έιμπραχαμ, Σολάνκε, Γκαν

Βραζιλία: Άλισον, Άλβες, Μαρκί, Μιράντα, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Κασεμίρο, Αουγκούστο, Κουτίνιο, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Νέιμαρ

Στον πάγκο: Κάσιο, Έντερσον, Ζέμερσον, Σάντρο, Κόστα, Τιάγκο Σίλβα, Φερναντίνιο, Ζουλιάνο, Γουίλιαν, Ντιέγκο, Φιρμίνο, Ντανίλο, Τάισον, Ντιέγκο Σόουζα