Επαφές μεταξύ Έβερτον και Αλαρντάις

Διερευνητικές συζητήσεις με τον Σαμ Αλαρντάις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον έχει ξεκινήσει ο μεγαλομέτοχός της, Φαρχάντ Μοσίρι. 



Επαφές μεταξύ Έβερτον και Αλαρντάις

Δημοσίευμα της «Mirror» αναφέρει πως οι ιθύνοντες τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται σε επαφή με τον «Big Sam», ώστε να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας τονίζει πως οι «μπλε» του Λίβερπουλ δεν έχουν υποβάλει στον πολύπειρο Άγγλο τεχνικό κάποια επίσημη πρόταση και θα πάρουν τις όποιες αποφάσεις τους για τον μόνιμο αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν μέσα στην βδομάδα.

Επιπλέον συμπληρώνει πως οι δυο πλευρές διαφωνούν στην χρονική διάρκεια της συνεργασίας με τον 63χρονο πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας να αξιώνει συμβόλαιο δυόμιση ετών και τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ να του αντιπροτείνει σύμβαση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην περίπτωση που τελεσφορήσει το deal, ο «Big Sam», όπως συμπληρώνει η «Mirror», θα πάρει στο «Γκούντισον Παρκ» τον πρόσφατα απολυθέντα από την Λέστερ, Κρέγκ Σαίξπηρ και τον Μάρτιν Μάργκετσον ως συνεργάτες του.

Πέραν του Αλαρντάις, έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Μάρκο Σίλβα της Γουότφορντ και Σον Ντις της Μπέρνλι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επικοινωνία.