Κόντε: «Την κατάλληλη στιγμή το ματς με Ρόμα»

Ως μια καλή ευκαιρία για την Τσέλσι να επιστρέψει στις νίκες και ταυτόχρονα να τονώσει την αυτοπεποίθησή της αντιμετωπίζει ο Αντόνιο Κόντε το αυριανό (20/10) παιχνίδι με τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ! Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς των «μπλε», ενώ αποκάλυψε ότι ο Μοράτα είναι «ok» να αγωνιστεί!  



Κόντε: «Την κατάλληλη στιγμή το ματς με Ρόμα»

Προερχόμενος από την ήττα στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας (2-1), ο Κόντε ρωτήθηκε για το εάν η στιγμή να αντιμετωπίσει την Ρόμα είναι κατάλληλη: «Ναι. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολη διοργάνωση. Είναι καλή στιγμή για εμάς να παίξουμε τώρα. Η Ρόμα είναι μια καλή ομάδα, οργανωμένη, διαθέτει καλούς παίκτες και θα είναι δύσκολο να την νικήσουμε».

Όσον αφορά τους συχνούς τραυματισμούς, ο τεχνικός των Λονδρέζων είχε και για αυτό απάντηση: «Το κακό είναι ότι παίζουμε συνέχεια με τους ίδιους παίκτες, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι να δίνουν τρία ματς συνεχόμενα. Όταν έχεις πολλούς παίκτες μπορείς να κάνεις ροτέισον, εάν όχι πρέπει να πάρεις το ρίσκο. Οι παίκτες πρέπει να ξεκουράζονται».

Συγκεκριμένα για τον Άλβαρο Μοράτα, ο Κόντε αποκάλυψε ότι ο Ισπανός επιθετικός ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τους «τζιαλορόσι»: «Δεν μπορούσα να πάρω το ρίσκο να τον βάλω με την Κρίσταλ Πάλας, δεν είμαι τόσο χαζός. Για αύριο όμως υπολογίζεται. Προπονήθηκε καλά».

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στον αρχηγό της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τον οποίο ο Κόντε είχε υπό την καθοδήγησή του στην εθνική Ιταλίας! Το σχόλιό του; Η… επιτομή της αποθέωσης: «Είμαι πολύ περήφανος που έχω κάνει προπονητής του. Αρχικά είναι σπουδαίος άνθρωπος και εν συνεχεία καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Είναι δύσκολο για μένα να τον δω ως αντίπαλο».