Ξανά βασικός ο Κάριους, μπορεί και ίδια 11αδα η Λίβερπουλ

Με τον Λόρις Κάριους βασικό για ακόμη μία φορά σε ένα παιχνίδι Champions League θα παραταχθεί κόντρα στην Μάριμπορ στην Σλοβενία η Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να φαίνεται πως σκέφτεται να παρατάξει ακόμη και την ίδια 11αδα με το ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ξανά βασικός ο Κάριους, μπορεί και ίδια 11αδα η Λίβερπουλ

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και φανέρωσε πως ο συμπατριώτης του θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, ωστόσο από ‘κει και πέρα δεν ξεκαθάρισε το ποιοι θα παίξουν επίσης, αφήνοντας όμως να υπονοηθεί πως πως μπορεί να κατέβει με τους ίδιους έντεκα.

Δεν αντιμετωπίζουν νέα αγωνιστικά προβλήματα οι «κόκκινοι» σύμφωνα με τον Κλοπ, ο οποίος δήλωσε αναφορικά με το ενδεχόμενο ροτέισιον:

«Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο, αλλά ίσως ένας, δύο, τρεις, τέσσερις παίκτες να αλλάξουν. Θα δούμε. Έχουμε μερικούς περισσότερους παίκτες εδώ, αλλά στην ουσία είναι η ίδια ομάδα με μερικούς παίκτες παραπάνω μαζί μας στην Σλοβενία.

Το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ δεν ήταν πάνω – κάτω. Είχαμε την μπάλα αρκετά συχνά και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κι αυτό είναι έντονο. Αλλά συνήθως τέτοιου είδους ένταση την ξεπερνάς μέσα σε δύο ημέρες».